Γελάει το σύμπαν με τη Σπυροπούλου
Media

Γελάει το σύμπαν με τη Σπυροπούλου

Και τι δεν περνάνε οι άνθρωποι στα γυρίσματα!

Μετά από το κύλισμα στις λάσπες, την πείνα και τη δυσοσμία η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήρθε από τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου να κάνει τη ζωή μαύρη στους συντελεστές της παραγωγής του ΣΚΑΪ, «My style rocks».

Μετά τον δημόσιο εξευτελισμό της με την συμμετοχή της στο Survivor 2 (ποιος θα ξεχάσει άλλωστε τις σκηνές υπερπροσπάθειάς της να περάσει τα εμπόδια προκειμένου να γίνει αγαπητή στο κοινό) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε το ναι στο να αναλάβει την παρουσίαση της καθημερινής εκπομπής του ΣΚΑΙ «My style rocks». Με την επιστροφή της, όμως, στο πλατό, η Ντίνα θυμήθηκε και πάλι τον παλιό κακό εαυτό της. Οι εντολές και οι απαιτήσεις της δεν έχουν τέλος. Η queen Ντίνα (γελάει ο κόσμος) έχει κάνει μαύρη τη ζωή όλων των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες.

Γιατί η Ντίνα δεν μπορεί να αρθρώσει ούτε μία λέξη σωστά, ούτε καν να αποστηθίσει τα κείμενά της. Οι άνθρωποι της παραγωγής αναγκάζονται να της λένε κάθε πρόταση στο αυτί της κάθε φορά που πρέπει να μιλήσει. Και όταν πρέπει να το κάνει, έχει ήδη ξεχάσει τι της έχουν πει. Το αποτέλεσμα είναι η κάθε πρόταση να γυρίζεται πάνω από τρεις και τέσσερις φορές και φυσικά το κάθε επεισόδιο μπορεί να ξεπεράσει και τις 10 ώρες εγγραφής. Άσε που η Ντίνα έχει και τρελές απαιτήσεις γιατί νομίζει ότι είναι η βασίλισσα της παρουσίασης – άσε μας κουκλίτσα μου- και μπορεί να τους τρέχει όλους με τους παραλογισμούς της.

Κάποια στιγμή πρέπει η Ντίνα να καταλάβει ότι, όχι μόνο βασίλισσα της τηλεόρασης δε θα γίνει, αλλά θα παραμείνει μια μετριότητα ανάμεσα στις χιλιάδες wannabe Μενεγάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved