Ελεύθερη σχέση: Ένας έρωτας έξω απ’ τους κανόνες έρχεται τον Οκτώβριο στο Epsilon
Media

Ελεύθερη σχέση: Ένας έρωτας έξω απ’ τους κανόνες έρχεται τον Οκτώβριο στο Epsilon

H Κλαίρη (Δήμητρα Ματσούκα) κι ο Μάνος (Μάριος Αθανασίου) είναι ένα σύγχρονο ζευγάρι που αντιμετωπίζει ένα πανάρχαιο πρόβλημα: υπάρχει το «για πάντα»;

Ο έρωτας που τους ένωσε ήταν μεγάλος. Αλλά μετά… παντρεύτηκαν.
ΤΩΡΑ, για να σώσουν τον γάμο τους από την καθημερινότητα, τη ρουτίνα και τον εκνευρισμό τους απ’ τον άλλον, καταφεύγουν στην τελευταία λύση πριν το διαζύγιο:
την Ελεύθερη Σχέση.
Τρεις μήνες μακριά, για να ζήσουν καινούργιες εμπειρίες και να δοκιμάσουν τον έρωτα τους. Τρεις μήνες χωρίς καμιά επικοινωνία και απόλυτη ελευθερία να συνάψουν σχέσεις με άλλους ανθρώπους. Στο τέλος της δοκιμαστικής αυτής περιόδου θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα είναι ξανά μαζί ή αν θα πάρουν διαζύγιο.
Η συμφωνία ξεκινάει σαν ένα ερωτικό πείραμα και ο στόχος και των δύο είναι να σώσουν τον γάμο τους.
Τα πράγματα όμως θα αρχίσουν να περιπλέκονται όταν στη ζωή τους αρχίζουν να μπαίνουν καινούργιοι άνθρωποι αλλά και η ζήλεια του ενός για το τι κάνει ο άλλος.
Οι δικοί τους άνθρωποι θα τους βοηθήσουν να σώσουν το γάμο τους ή θα τους οδηγήσουν βάσει των δικών τους πιστεύω κατευθείαν στο διαζύγιο;

Η Ελεύθερη Σχέση μόλις ξεκίνησε...
και κανείς δεν ξέρει πως θα βρει το γάμο τους όταν τελειώσει!

Παίζουν: Δήμητρα Ματσούκα, Μάριος Αθανασίου, Παύλος Χαϊκάλης, Ηλίας Λογοθέτης, Ιωάννης Παπαζήσης, Ελένη Βαϊτσου, Σπύρος Πούλης, Νίκη Λάμη, Γεράσιμος Γεννατάς, Άννα Μενενάκου, Ζήσης Ρούμπος, Ντίνα Αβαγιανού, Μαριλένα Ράδου, Στέλλα Κοσμοπούλου, Στέλιος Νιάκαρης, Χριστίνα Στεφανίδη.
Η «Ελεύθερη Σχέση» είναι σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου, σενάριο Γιώργου Φειδά και παραγωγή Viewmaster Films.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved