«Ου φονεύσεις»: Ερωτική ατμόσφαιρα στα γυρίσματα!
Media

«Ου φονεύσεις»: Ερωτική ατμόσφαιρα στα γυρίσματα!

Απίστευτη χηµεία έχουν αναπτύξει στο πλατό των γυρισµάτων οι συντελεστές της νέας, πολυαναµενόµενης σειράς του Πάνου Κοκκινόπουλου µε τίτλο «Ου Φονεύσεις».

Όµως το ενδιαφέρον µονοπωλεί ο ερωτισµός ανάµεσα στον σκηνοθέτη και στη σύντροφό του Αθηνά Καραγιώτη. Το ζευγάρι, που σε λίγους µήνες θα γιορτάσει τη δεύτερη επέτειο της σχέσης του, δείχνει να απολαµβάνει την πρώτη τηλεοπτική συνεργασία του.

Αλλωστε, ο Πάνος Κοκκινόπουλος απείχε για πολλά χρόνια από τα τηλεοπτικά πλατό και φέτος επιστρέφει µε την παλιά γνωστή καλή συνταγή του, αυτή των αυτοτελών επεισοδίων αστυνοµικής σειράς, όπως ήταν «Ο κόκκινος κύκλος», η «Ανατοµία ενός εγκλήµατος» και η «10η εντολή».

Το «Ου φονεύσεις» είναι το νέο «στοίχηµά» του, όπως βέβαια και για τη σύντροφό του, µε την οποία εδώ και έναν χρόνο, µάλιστα, ζει κάτω από την ίδια στέγη, στο διαµέρισµά του στο Κολωνάκι. Εκεί µοιράζονται την καθηµερινότητά τους, όταν ολοκληρώνουν τα γυρίσµατα για τη σειρά, σύμφωνα με τη Realnews.

∆είχνουν να περνούν πολύ καλά µαζί, όµως επιλέγουν να κρατούν χαµηλούς τόνους απέναντι στα φώτα της δηµοσιότητας, παρότι είναι γνωστό στον καλλιτεχνικό χώρο πως είναι ένα από τα πιο ερωτευµένα ζευγάρια. Οι συνεργάτες τους στα γυρίσµατα της σειράς, άλλωστε, γίνονται µάρτυρες αυτού του έρωτα, που όσο περνάει ο καιρός θεριεύει όλο και περισσότερο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved