Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Το «Καφέ της Χαράς», η επιτυχία και το remake της σειράς
Media

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Το «Καφέ της Χαράς», η επιτυχία και το remake της σειράς

Ήταν ένας από το πιο επιτυχημένους του ρόλους στη μικρή οθόνη.

Ο τηλεοπτικός «Φατσέας» αγαπήθηκε με τα καλά και τα άσχημά του. Όπως ο ίδιος ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αποκάλυψε στην αρχή αρνήθηκε, όμως μετά τον έπεισε η γυναίκα του κι έτσι είπε το «ναι».

«Το μπαμ της δημοσιότητας έγινε με αυτήν τη σειρά. Εκεί με έμαθε ο πολύς κόσμος. Στην αρχή αρνήθηκα τον ρόλο του Φατσεα δεν ήθελα να το κάνω. Μου είχε φανεί πολύ αρνητικός ως χαρακτήρας, η γυναίκα μου με έπεισε. Μυρίστηκε ότι θα είναι επιτυχία Εγώ σκεφτόμουν "τόσοι άλλοι υπάρχουν, ρε γαμώτο, στο χωριό, τον πιο μαλ@κα απ' όλους μου έδωσαν να κάνω;" Ο Χάρης Ρώμας είχε δοκίμασα άλλες δυο-τρεις φορές να δουλέψουμε μαζί, αλλά δεν είχε προκύψει.

Όταν με πήρε τηλέφωνο για να κάνω τον συγκεκριμένο ρόλο διάβασα το κείμενο και λέω: "Πώς θα του πω πάλι όχι;" Τώρα πώς αυτός ο αρνητικός χαρακτήρας αγαπήθηκε τόσο πολύ, μάλλον έχει να κάνει με το πώς τον χειρίζεσαι κι εσύ. Στον δρόμο πάντως ακόμα με φωνάζουν Φατσεα

Όσο για το αν θα ξαναγίνει το Καφέ της Χαράς; Αν αυτό συμβεί, θα είμαι στο καστ. Δεν υπάρχει περίπτωση να το πουλήσω, χρωστάω πολλά σε αυτό το σίριαλ Το αγαπάω. Αλλά για να γίνει πρέπει να είναι και οι υπόλοιποι, δεν μπορεί να γίνει για παράδειγμα Καφέ της Χαράς χωρίς τη Χαρά», είπε ο ίδιος στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved