Οι ταινίες που «σάρωσαν» στις Χρυσές Σφαίρες
Media

Οι ταινίες που «σάρωσαν» στις Χρυσές Σφαίρες

Τώρα μπορείς να τις παρακολουθήσεις όλες… από τον καναπέ σου!

Εντυπωσιακές παρουσίες και διάσημοι σκηνοθέτες περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, με αφορμή την απονομή των Χρυσών Σφαιρών. Κάπως έτσι, πριν λίγες μόλις μέρες, το Beverly Hilton Hotel γέμισε με κορυφαίους σταρ του Χόλιγουντ, καθώς και πολλά ηχηρά ονόματα της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Φυσικά, στο τέλος της τελετής, κάποιοι κατάφεραν να φύγουν λίγο πιο χαρούμενοι, κρατώντας με υπερηφάνεια το δημοφιλές αγαλματίδιο, που τους χάριζε ακόμη περισσότερη λάμψη. Ποιοι ήταν οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς;

Συγκεντρώσαμε τις ταινίες που κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις κοινού και κριτικών. Πόσες από αυτές πρόλαβες να παρακολουθήσεις; Τα καλά νέα είναι ότι τώρα μπορείς να τις απολαύσεις από το σπίτι σου σε Α’ προβολή. Κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ σου, και παρακολούθησε βραβευμένες ταινίες και σειρές των Χρυσών Σφαιρών 2019 που θα προβληθούν στο άμεσο μέλλον αποκλειστικά από τη Nova.

Η «δυνατή» ερμηνεία του Rami Malek στο «Bohemian Rhapsody»

Τους τελευταίους μήνες όλοι μιλούσαν για το «Bohemian Rhapsody». Το κοινό ενθουσιάστηκε με τη μοναδική ιστορία του θρυλικού frontman των Queen, Φρέντι Μέρκιουρι, τον οποίο στην ταινία υποδύεται ο Rami Malek. Ο γνωστός ηθοποιός κατάφερε να αποσπάσει βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου στην κατηγορία «Δράμα», καθώς πραγματικά συγκινεί με την ερμηνεία του στη «δυνατή» αυτή ταινία που δεν πρέπει να χάσεις.

22

«Green Book»: Μία πολυβραβευμένη ταινία που αξίζει την προσοχή σου

Η ενδιαφέρουσα ιστορία πίσω από το βραβευμένο «Green Book» μας ταξιδεύει πίσω στο 1962, όταν ένας Ιταλοαμερικανός μπράβος αναλαμβάνει χρέη σοφέρ ενός Αφροαμερικανού πιανίστα, ο οποίος περιοδεύει στον αμερικανικό Νότο. Βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και θα σε μυήσει σε δύο διαφορετικούς κόσμους, μέσα από δυνατές και συγκινητικές στιγμές. Αρκεί να αναφέρουμε ότι απέσπασε συνολικά τρία βραβεία στις κυριότερες κατηγορίες: Καλύτερης Ταινίας Κωμωδία ή Μιούζικαλ, Β' Ανδρικού Ρόλου (Mahershala Ali) και σεναρίου!

33

Η τελευταία ταινία του Γιώργου Λάνθιμου!

Αρκετοί λένε ότι το «The Favourite» είναι η καλύτερη ταινία που έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα ο Γιώργος Λάνθιμος. Με τη μοναδική σκηνοθετική του ματιά αναδεικνύει μία ακόμη ενδιαφέρουσα ιστορία, η οποία ζωντανεύει μέσα από το υποκριτικό ταλέντο των πρωταγωνιστών του. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι η Olivia Colman κέρδισε τη χρυσή σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλου στην κατηγορία Κωμωδία ή Μιούζικαλ, για την ερμηνεία της ως βασίλισσα Άννα. Αυτή την πρεμιέρα δεν πρέπει να τη χάσεις!

44

Στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφέρουμε ότι το αντίστοιχο βραβείο στην εν λόγω κατηγορία, απέσπασε ο Christian Bale, για μία ακόμη ιστορία που δεν πρέπει να λείπει από τη λίστα σου. Ο λόγος για το «Vice», που αναφέρεται στη διαδρομή του Ντικ Τσέινι, που έχει χαρακτηριστεί «ο ισχυρότερος αντιπρόεδρος στην ιστορία της Αμερικής».

Δράματα που δεν πρέπει να χάσεις!

Το «The Wife» αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για εσένα που αγαπάς το δράμα, καθώς είναι βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο της Μεγκ Γουόλιτζερ. Παρουσιάζει τη ζωή ενός φαινομενικά τέλειου ζευγαριού μέχρι τη στιγμή που ξεσπάει… η κρίση, με την Glenn Close να δίνει τον καλύτερό της εαυτό να κερδίζει το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου.

55

Πολύ προσεγμένη είναι και η ερμηνεία της Regina King που κατέκτησε το βραβείο Β' Γυναικείου Ρόλου για το «If Beale Street Could Talk», που είναι ένα συγκινητικό αντιρατσιστικό δράμα.

Η Lady Gaga είναι γεννημένο «αστέρι»!

Η εκκεντρική τραγουδίστρια που αγαπήσαμε, «ξετυλίγει» το ταλέντο της στη μεγάλη οθόνη και μας μαγεύει με τα τραγούδια της. Θα σε κερδίσει με την ερμηνεία της στο «A Star is Born», το οποίο μάλιστα απέσπασε το βραβείο Τραγουδιού. Αξίζει να το βάλεις λοιπόν στο πρόγραμμα!

66

Η επιστροφή του Spider-Man

Ωραίες όλες οι παραπάνω ταινίες, αλλά μην ξεχάσεις και τα μικρότερα μέλη της οικογένειας. Η ταινία που κατάφερε να διακριθεί φέτος ήταν το «Spider-Man: Into the Spider-Verse» που κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων. Ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων επιστρέφει δυναμικά για να παρασύρει τα πιτσιρίκια σε νέες περιπέτειες!

77

Σειρές που αξίζει να παρακολουθήσεις

Φέτος, ετοιμάσου για συναρπαστικούς μαραθώνιους σειρών. Το «A Very English Scandal» και «Sharp Objects» της HBO θα σε καθηλώσουν στον καναπέ σου. Πρόκειται για δύο πολύ ενδιαφέρουσες σειρές, με γρήγορη πλοκή αλλά και μοναδικές ερμηνείες. Αρκεί να αναφέρουμε ότι στην πρώτη, ο Ben Whishaw απέσπασε βραβείο Β' Ανδρικού Ρόλου και στη δεύτερη, η Patricia Clarkson κατάφερε να πάρει το αντίστοιχο βραβείο στην κατηγορία της.

88

Μη χάσεις, λοιπόν, τις μοναδικές ερμηνείες που κέρδισαν στις Χρυσές Σφαίρες 2019 και έρχονται αποκλειστικά στη Nova σε A’ προβολή. Το καλύτερο; Με το Nova On Demand, μπορείς να τις και όποτε θέλεις, καθώς έχεις τον απόλυτο έλεγχο. Τη νέα χρονιά λοιπόν, οργάνωσε το πρόγραμμά σου και κάνε την καθημερινότητά σου λίγο πιο συναρπαστική!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved