Δρούκα: «Δεν νομίζω ότι ο άντρας μου θα ήθελε να κυκλοφορώ ντυμένη με λεοπάρ και μίνι»
Media

Δρούκα: «Δεν νομίζω ότι ο άντρας μου θα ήθελε να κυκλοφορώ ντυμένη με λεοπάρ και μίνι»

Μια... σειρήνα στην ψαραγορά του Κερατσινίου κάνει δύσκολη τη ζωή της Σάντυ.

Ο λόγος νια τη Φαίδρα Δρούκα, τη Στέλλα του «Μην ψαρώνεις», η οποία παραδέχεται ότι δεν έχει πραγματικά καμία σχέση με την καπάτσα και προκλητική τηλεοπτική της περσόνα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της αλλά και για τις εξελίξεις της σειράς.

Σε τι φάση είναι η σχέση της με τον Μανώλη; «Είναι μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο. Ο Μανώλης είναι καθαρός άνθρωπος και αυτή είναι μια σοβαρή σχέση, γι' αυτό και αποφασίζει, έστω και με δικές της πιέσεις, να τη γνωρίσει στα παιδιά του, παρότι η κόρη του, Ρόζα, αντιδρά έντονα»

Η Ρόζα δεν τη θέλει και το δείχνει. «Όλα τα παιδιά του Μανώλη ξέρουν τη σχέση του πατέρα τους με τη Στέλλα, αλλά δεν θέλουν κάτι παραπάνω. Κυρίως η Ρόζα αντιδρά, όμως, η Στέλλα θα βρει τον τρόπο για να γίνει αποδεκτή»

Η Στέλλα είναι μάλλον η κλασική γυναίκα που ζητά την επιβεβαίωση.
«Εγώ αυτό δεν το καταλαβαίνω. Και πριν από το γάμο μου δεν θεωρούσα ότι αυτό είναι επιβεβαίωση. Πιστεύω ότι υποτιμάς τον εαυτό σου όταν αποζητάς και επιμένεις τόσο πολύ σε κάτι τέτοιο. Γιατί αν καλύπτεσαι από πολύ σοβαρά για σένα ζητήματα, αυτό δεν συζητιέται. Δεν κάναμε ποτέ συζήτηση με τον άντρα μου, αν θα κάνουμε παιδί ή αν θα παντρευτούμε, έγινε αυτόματα»

Ο σύζυγος σας έχει σχολιάσει την τηλεοπτική σας εμφάνιση;
«Κατ' αρχάς του αρέσει πολύ η σειρά και γελάει πάρα πολύ, γιατί δεν ντύνομαι ποτέ έτσι. Δεν είναι αυτής της αισθητικής, οπότε δεν νομίζω ότι θα ήθελε να κυκλοφορώ ντυμένη με λεοπάρ, μίνι, δίχτυ, κόκκινα μποτ-κια και ψεύτικες βλεφαρίδες!»

Η Στέλλα πάντως ψάχνει τρόπους για να κάνει κόλαση της ζωή της Σάντυς στην ψαραγορά.
«Το κάνει με το γάντι, ακολουθεί έναν πιο γυναικείο τρόπο. Όταν ο Μανώλης φέρνει τη Σάντυ στην ψαραγορά, παθαίνει μια κρίση και όχι άδικα, αλλά δεν μπαίνει σε κόντρα μαζί του. Απλώς, με προτροπή της φίλης της, Μήτσι, της κάνει διάφορα καψώνια προκειμένου να φύγει»

Τη θεωρεί αντίζηλη;
«Της έχει αναστατώσει την καθημερινότητα. Η Σάντυ είναι συνέχεια τριγύρω από τον Μανώλη, ο οποίος πολύ τη στηρίζει, πολύ τη βοηθάει, πολύ κοντά της είναι. Είναι πολλά μαζεμένα. Ξαφνικά, με ένα τυχαίο τρακάρισμα, αναστατώθηκε η ζωή όλων», λέει η ηθοποιός στο «Όλα για τα σίριαλ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved