Ιωάννα Λίλη: «Θα πρέπει να "αποτινάξεις" τη δύναμη της συνήθειας»
Media

Ιωάννα Λίλη: «Θα πρέπει να "αποτινάξεις" τη δύναμη της συνήθειας»

Σε κάθε επεισόδιο της εκπομπής «Revenge Body» θα παρακολουθούμε την Ιωάννα Λίλη με τους συνεργάτες της να υποδέχεται ανθρώπους που βρίσκονται σε μια ιδιαίτερη φάση της ζωής τους.

Έχουν ζήσει την αμφισβήτηση ή και την απόρριψη και θέλουν να πιστέψουν ξανά στον εαυτό τους
Η Ιωάννα Λίλη μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της και εξηγεί πώς μπορεί να γίνει η μετάβαση από τη δύναμη της συνήθειας σε αυτή της θέλησης. «Θεωρώ ότι και οι δύο δυνάμεις επηρεάζουν τον άνθρωπο. Θα πρέπει να "αποτινάξεις" τη δύναμη της συνήθειας, να ξεφύγεις από πράγματα και καταστάσεις που θεωρείς δεδομένα, αλλά κατά βάθος μπορεί και να σε ενοχλούν, να ανοίξεις τα φτερά σου και με τη δύναμη της θέλησης να διεκδικήσεις πράγματα που σου αξίζουν. Και ας μην ξεχνάμε ότι ο άνθρωπος ως τρισυπόστατο ον (σώμα, πνεύμα, ψυχή) έχει ανάγκη να τα διορθώνει όλα για να εξασφαλίζει μια ισορροπημένη και αρμονική ζωή», λέει στο Tv Έθνος.

Στο πλευρό της παρουσιάστριας αλλά και των συμμετεχόντων στην εκπομπή θα υπάρχει ένα πολυμελές επιτελείο που θα τους βοηθά να επιτύχουν τον στόχο τους. Καταξιωμένοι γυμναστές, διατροφολόγοι και γιατρός ειδικευμένη στον τομέα της παχυσαρκίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved