Τάνια Τρύπη: «Με τον Άκη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Μαζί του είναι παιδική χαρά το γύρισμα»
Media

Τάνια Τρύπη: «Με τον Άκη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Μαζί του είναι παιδική χαρά το γύρισμα»

Η Τάνια Τρύπη μιλά για την τηλεοπτική συνεργιασία με τον Άκη Σακελλαρίου στη σειρά Ου Φονεύσεις.

Αναφέρεται στις σκηνές και στον Πάνο Κοκκινόπουλο.

Yπάρχει κάποιο «τελετουργικό» που εφαρμόζετε πριν ξεκινήσετε το γύρισμα μιας σκηνής;

«Όχι, δεν έχω κάτι. Σε πάει το κείμενο από μόνο του. Ευτυχώς ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή κάνουν εξαιρετική δουλειά. Είναι εκλεκτοί συνάδελφοι και ξέρουν πολύ καλά πώς να κάνουν έναν ηθοποιό να βγάλει το συναίσθημα που χρειάζεται ο εκάστοτε ρόλος».

Πώς ήταν η συνεργασία σας με τον κ. Κοκκινόπουλο;

«Τον Πάνο Κοκκινόπουλο τον αγαπώ πολύ. Εχουμε συνεργαστεί άπειρες φορές και μεταξύ μας υπάρχουν αγάπη, φιλία και εκτί-μηση. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο ία συνεργαστήκαμε με τον ίστο Γεωργίου, με τον οποίο έχουμε εργαστεί και στο παρελθόν και είναι ένας εξαιρετικός σκηνοθέτης».

Και η συνεργασία με τον Άκη Σακελλαρίου;

«Με τον Άκη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Μαζί του είναι παιδική χαρά το γύρισμα! Χάρηκα πολύ που βρεθηκαμε εκε και που ακόμα γίνονται τέτοιες δουλειές στην τηλεόραση».

Έχετε συμμετάσχει και σε άλλες σειρές του Κοκκινόπουλου. Ισχύει αυτό που λένε, πως ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης «βγάζει» διαφορετικά πράγματα από έναν ηθοποιό;

«Έχουμε κάνει πολλές δουλειές μαζί. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι τυχαία στο πόστο τους. Έχουν μεγάλη εμπειρία και από την τηλεόραση και στο συγκεκριμένο είδος προγράμματος. Στο γύρισμα επικρατεί απόλυτη ησυχία, σέβονται τον ηθοποιό, ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους. Άλλωστε ο Κοκκινόπουλος έχει τους ίδιους συνεργάτες όλα αυτά τα χρόνια και λειτουργούν σαν οικογένεια. Σε αυτή την οικογένεια μπαίνουν! και οι ηθοποιοί, τους αγαπούν και τους φροντίζουν, αφού κοινός στόχος είναι το καλό αποτέλεσμα», λέει στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved