Μην ψαρώνεις: Σαρώνει η Ζωζώ Σαπουντζάκη με το χορό της! (Exclusive Video)
Media

Μην ψαρώνεις: Σαρώνει η Ζωζώ Σαπουντζάκη με το χορό της! (Exclusive Video)

Μην ψαρώνεις: Η Ζωζώ μας έχει αποδείξει πως είναι μια αιώνια έφηβη. Πρόκειται για τη χαρά της ζωής.

Έχει μπρίο, στιλ και κέφι. Είναι μια γυναίκα που δεν λέει να μεγαλώσει και να ακολουθήσει την ηλικία της.

Το αποκλειστικό υλικό που θα δείτε στο βίντεο, είναι από τα γυρίσματα της σειράς «Μην ψαρώνεις», οπού η γλυκιά Ζωζώ θα κάνει ένα υπέροχο guest στο αποψινό επεισόδιο.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει μάλιστα στα γυρίσματα γιόρτασε και τα γενέθλια της αφού οι συνεργάτες της εκπομπής, της έκαναν μια υπέροχη έκπληξη στο πλατό.

Στο νέο αυτό βίντεο με τα αποκλειστικά πλάνα της «Ζιζή», θα την δείτε όπως την έχουμε συνηθίσει, κεφάτη να χορεύει σαν 20χρονη, σέξι και λαμπερή μέσα στο υπέροχο φόρεμα της.

Λίγα λόγια για το ρόλο της!

Guest: Ζωζώ Σαπουντζάκη (Ζιζή)

Η Ζιζή. Γι' αυτό και έχει διώξει το σοφέρ της που οδηγούσε πολύ αργά ενώ αυτή λατρεύει την ταχύτητα. Κάνει μπάντζι τζάμπινγκ, τρέκινγκ, πτώσεις με αλεξίπτωτο και γενικά ό, τι εξτρίμ σπορ υπάρχει! Η Ζιζή είναι τρεις φορές χήρα και δύο ζωντοχήρα. Και είναι φυσικά και πολύ πλούσια, φίλη της Νενέλας από παλιά!

Όταν θα σκάσει το λάστιχό της έξω από το σπίτι της Σάντυ, θα δει ξανά τη Νενέλα που έχει να τη δει χρόνια. Και θα αποφασίσει να περάσει τη μέρα μαζί της. Όμως, η Νενέλα δεν είναι το μόνο άτομο που γνωρίζει από παλιά η Ζιζή. Γνωρίζει και τον Κοσμά. Και το παρελθόν τους θα έρθει στην επιφάνεια και θα φέρει νέες κωμικές ανατροπές στη ζωή της Νενέλας!

Δείτε το νέο αποκλειστικό βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved