Αυτά είναι τα τηλεπαιχνίδια της νέας σεζόν (photos)
Media

Αυτά είναι τα τηλεπαιχνίδια της νέας σεζόν (photos)

Τη νέα τηλεοπτική σεζόν τα κανάλια θα έχουν αρκετά τηλεπαιχνίδια.

Όπως κάθε σεζόν, έτσι κι αυτή που έρχεται, θα έχουμε αρκετά τηλεπαιχνίδια, τα οποία ποτέ δεν λείπει από το πρόγραμμα των καναλιών.

Ίσα ίσα που κάθε χρόνο ενισχύονται ακόμα περισσότερο, μοιράζοντας χιλιάδες ευρώ και πλούσια δώρα είτε στους παίκτες που δίνουν το «παρών» στο πλατό τους είτε στα τηλεοπτικό κοινό.

Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι τα παιχνίδια που θα μας κρατήσουν συντροφιά την προσεχή σεζόν...

Ο ΑΝΤ1, πριν από τρία χρόνια, επανέφερε στη μικρή οθόνη το καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ» με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει μία από τις πιο αγαπημένες συνήθειες των τηλεθεατών τα μεσημέρια. Για αυτόν τον λόγο και του χρόνου η παρουσιάστρια θα υποδέχεται στο πλατό τους παίκτες των δύο ομάδων ζώντας ξανά τις πιο αστείες και απολαυστικές στιγμές αλλά και αντιδράσεις, ενώ θα προστεθούν νέα παιχνίδια.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη θα παίρνει για τρίτη συνεχή σεζόν το «Still Standing» με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου γεμίζοντας τα απογεύματα μας με δυνατές στιγμές. Βέβαια, το σήμα κατατεθέν του παιχνιδιού γνώσεων θα είναι και πάλι η ταχύτητα και ο αιφνιδιασμός, με τους τηλεθεατές να «παγώνουν» τη στιγμή που ο παίκτης με τη λάθος απάντηση... χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Έπειτα από τρία χρόνια επιτυχημένης παρουσίας το «Deal» με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο ολοκλήρωσε τον κύκλο του, αλλά εκείνος ετοιμάζεται να φέρει τα... «Πάνω Κάτω», όπως ονομάζεται το νέο τηλεπαιχνίδι, το οποίο έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Δύο παίκτες, δύο κερκίδες, δύο ομάδες, πολλά βραχιολάκια. Οι δύο αντίπαλοι καλούνται να τοποθετήσουν στη σωστή σειρά τα πιο ανατρεπτικά αριθμητικά δεδομένα, από το μεγαλύτερο στο μικρότερο. Σύμφωνα με το my tv παράλληλα ο Χρήστος Φερεντίνος θα «χτυπά» και στην prime time ζώνη, παρουσιάζοντας το «Super Deal». Η διαδικασία του τελευταίου είναι λίγο πολύ γνωστή. Ουσιαστικά είναι το «Deal», αλλά με μεγαλύτερα χρηματικά ποσά. Στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του Alpha ενδέχεται να ενταχθεί ακόμα ένα τηλεπαιχνίδι, αλλά ακόμα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση.

«Ο τροχός της τύχης» επέστρεψε τον Φεβρουάριο του 2015, μέσα από τη συχνότητα του SΤΑR, με τον Πέτρο Πολυχρονίδη στο «τιμόνι» της παρουσίασης σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Η επιτυχία που σημειώνει επί πέντε συνεχείς σεζόν έκανε τους ιθύνοντες του σταθμού να δώσουν το πράσινο φως για μία ακόμα. Στο πλευρό του ενδέχεται να συνεχίσει η Ιωσηφίνα Τζουγανάκη.

Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να μπει δυναμικό στη μάχη της τηλεθέασης, εντάσσοντας τρία τηλεπαιχνίδια στο πρόγραμμα του εκ των οποίων τα δύο θα προβάλλονται σε καθημερινή βάση. Το πρώτο είναι το «Guess my age» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος έχει αρχίσει ήδη γυρίσματα. Σύμφωνα με τους κανόνες, οι παίκτες έχουν στη διάθεση τους ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό για να βρουν την ηλικία έξι άγνωστων προσώπων. Βέβαια, για κάθε χρήση βοήθειας αφαιρείται ένα ποσό. Το δεύτερο καθημερινό τηλεπαιχνίδι είναι το «ΒoomΙ!» με πρόσωπο-έκπληξη να αναλαμβάνει την παρουσίαση του.

Εκεί, μία ομάδα, αποτελούμενη από τρεις παίκτες, καλείται να απαντήσει σε έξι μόνο ερωτήσεις, οι οποίες έχουν πολλές σωστές απαντήσεις και μία λανθασμένη. Η κάθε ερώτηση συνδέεται με μία χρονική βόμβα, της οποίας πρέπει να κοπούν τα καλώδια πριν είναι αργά. Να σημειωθεί ότι και τα δύο τηλεπαιχνίδια θα κάνουν πρεμιέρα μέσα στον Σεπτέμβριο. Ακόμα ένα τηλεπαιχνίδι που δούμε είναι «Ο πιο αδύναμος κρίκος» με τον Τάσο Τρύφωνος, ο οποίος παρουσιάζει με επιτυχία και την κυπριακή εκδοχή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved