Παναγιώτης Πετράκης: «Η Αντιγόνη είναι οικογένειά μου»
Media

Παναγιώτης Πετράκης: «Η Αντιγόνη είναι οικογένειά μου»

Ο Παναγιώτης Πετράκος μιλάει για τα «Μυστικά της Εδέμ», την σχέση ζωής με την Αντιγόνη Δρακουλάκη ,για την σχέση του με την Ειρήνη Κόκκοτα και για τον αν σκέφτεται το γάμο.

 

 

Ήταν αναμενόμενη για εσάς, η επιτυχία αυτής της τηλεοπτικής σειράς;
«Δεν περίμενα τόση μεγάλη γιατί συνήθως, μέσα από μία καθημερινή σειρά , ο ηθοποιός πρωτοσυστήνεται στο κοινό. Σπάνια γίνεται ένα τόσο μεγάλο «μπαμ»! Η Έλενα και ο Γιώργος μελέτησαν κείμενα και κατάφεραν, με πολλή αγάπη και προσοχή να εξελίξουν αυτούς τους χαρακτήρες που έχει «αγκαλιάσει» τόσο πολύ το κοινό».
Αισθάνεστε ότι επαγγελματικά χρωστάτε στην Έλενα Ακρίτα και στον Γιώργο Κυρίτση;
«Σαφέστατα! Δεν ξέρω αν ποτέ θα καταφέρω να τους ξεπληρώσω το καλό που μου έκαναν»
Περιμένατε ότι μέσα από το σίριαλ «Μυστικά της Εδέμ» θα κερδίζατε μία φιλία;
«Η Αντιγόνη (Δρακουλάκη) είναι πλέον και επίσημα, μετά την κουμπαριά μας , οικογένειά μου. Δεν είναι μόνο ότι επικοινωνούμε, αλλά αγαπιόμαστε ουσιαστικά. Είναι πολύ όμορφο που μέσα από μία συνεργασία, έχει δημιουργηθεί σχέση ζωής».
Στην τελευταία σας συνέντευξη δηλώσατε ερωτευμένος. Νιώθετε έτοιμος να επισημοποιήσετε την σχέση σας;
«Δεν σκέφτομαι το γάμο, διότι έχω ακόμα πολλά επαγγελματικά όνειρα να κατακτήσω. Στο μυαλό μου είναι συνυφασμένος με την οικογένεια. Δεν είναι ωραίο ένα παιδί να μεγαλώνει ερήμην των γονιών του. Πρέπει να έχεις χρόνο, όρεξη και ενέργεια να του αφιερώσεις. Δεν πρέπει βέβαια να περιμένεις μέχρι να εκπληρωθεί κάθε σου επαγγελματική επιθυμία, αλλά είναι καλό να έχει φτάσει σε ένα ικανοποιητικό στάδιο».
Η σύντροφός σας, σας στηρίζει;
«Η Ειρήνη είναι πάρα πολύ ενθαρρυντική και επειδή είναι μέσα στο χώρο(είναι σκηνοθέτης στην ΝΕΤ), μου δίνει πολύ καίριες και σωστές συμβουλές».
Θα λυπηθείτε όταν τελειώσει η σειρά;
«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα τελειώσουν τα «Μυστικά της Εδέμ». Όταν μία δουλειά απασχολεί τόσο μεγάλο μέρος της καθημερινότητας σου, έχει γίνει κάτι παραπάνω από συνήθεια. Είναι πλέον δεύτερη φύση του»
Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved