GNTM: Όταν η Μενεγάκη έβαφε την Κάτια και η Μαρτίνα ήταν πωλήτρια στο Shopping Star! (vid+pics)
Media

GNTM: Όταν η Μενεγάκη έβαφε την Κάτια και η Μαρτίνα ήταν πωλήτρια στο Shopping Star! (vid+pics)

Και όμως! Τα… λαγωνικά της ελληνικής τηλεόρασης ψάχνουν, ξεθάβουν και αποκαλύπτουν μεγάλες στιγμές της μικρής οθόνης από το παρελθόν!

Στην περίπτωση της Κάτιας του GNTM και της Μαρτίνας που μόλις αποχώρησε από το παιχνίδι, θυμηθήκαμε πού τις είχαμε ξαναδεί πριν καν πάρουν το εισιτήριο για το σπίτι του ριάλιτι μοντέλων.

Στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα προβλήθηκαν τα πλάνα του παρελθόντος με την αγνώριστη Κάτια να έχει αφεθεί στα χέρια της Ελένης Μενεγάκη η οποία την έβαφε στο πλατό της εκπομπής της «Ελένη». Όπως θυμήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας ήταν την τρίτη μέρα μετά την επιστροφή της στο πλατό αφότου είχε γενννήσει την κόρη της Μαρίνα.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ αφού στην ίδια εκπομπή προβλήθηκαν πλάνα και από μία παλιά εκπομπή του Shopping Star κατά την οποία η Μαρτίνα εμφανίζεται ως πωλήτρια καταστήματος όπου είχε πάει παίκτρια του παιχνιδιού στυλ το οποίο παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά!

Τυχαίο το γεγονός ότι τόσο η Μαρτίνα όσο και η Κάτια ανήκαν στις “FF”, τη κλίκα των κοριτσιών που έχουν απομονωθεί από τις υπόλοιπες κοπέλες του GNTM; Ποιος να ξέρει; Εκείνο που είναι σίγουρο είναι πως οι δύο κοπέλες διεκδικούν με κάθε τρόπο τη δημοσιότητα…

Δείτε το βίντεο με τα πλάνα των κοριτσιών από το παρελθόν…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved