BFF: Έφαγε πολύ ξύλο και άκουσε... γαλλικά ο Πούμπουρας από τη συνεργάτιδα της Σκορδά για τη φάρσα!
Media

BFF: Έφαγε πολύ ξύλο και άκουσε... γαλλικά ο Πούμπουρας από τη συνεργάτιδα της Σκορδά για τη φάρσα!

BFF: Τελικά, είναι γραφτό του Σάββα Πούμπουρα να ακούει πολλά και να δέχεται και... βία κάθε φορά που εμφανίζεται στο τέλος μιας φάρσας

Γιατί στο χθεσινό επεισόδιο τις... άρπαξε από τη στενή συνεργάτιδα και φίλη της Φαίης Σκορδά, Νάνσυς Παραδεισανού μετά από τη φάρσα που της έκανε και που καθόλου δεν την έκανε να γελάσει!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Νάνσυ ακολούθησε μία φίλη της, την Άννα, η οποία ήταν συνεργός στο... έγκλημα, σε ένα ινστιτούτο προκειμένου να περιποιηθούν τους εαυτούς τους.

Η Νάνσυ, μέχρι τη στιγμή που πέρασε το κατώφλι του ινστιτούτου, πίστευε πως θα έκαναν οι δυο φίλες μασάζ και αυτό ήταν όλο.

Έλα όμως που οι άνθρωποι του ινστιτούτου -φυσικά μέσα στο... κόλπο- άρχισαν να της λένε διάφορα! Εκείνη, τελικά, απρόθυμα έκανε ό,τι της είπαν οι άνθρωποι οι οποίοι δήθεν ήθελαν να την περιποιηθούν.

Μόνο που όσο περνούσε η ώρα τόσο την... έζωναν τα φίδια. Η... χαριστική βολή ήρθε όταν η Νάνσυ είδε τη φίλη της Άννα να γεμίζει μετά από θεραπεία που της πρότειναν, να είναι γεμάτη στο σώμα της με φουσκάλες που φυσικά είχαν... ζωγραφίσει οι φαρσέρ για να τρομάξουν το... θύμα.

Εκεί όμως που έγινε έξαλλη η Νάνσυ και άρχισε τα... γαλλικά ήταν όταν οι άνθρωποι του ινστιτούτου έφεραν απινιδωτή για να... συνεφέρουν -και καλά- την Άννα.

Ποιος είδε τη Νάνσυ και δεν τη φοβήθηκε! Και όταν εμφανίστηκε ο Σάββας Πούμπουρας μπροστά της, όρμησε κατά πάνω του για να τον... κατασπαράξει! Δείτε τα βίντεο με τη φάρσα αλλά και την έκρηξη του θύματος στη θέα του Σάββα Πούμπουρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved