Γιατί αποχώρησε από το X-Factor η δασκάλα φωνητικής τοποθέτησης;
Media

Γιατί αποχώρησε από το X-Factor η δασκάλα φωνητικής τοποθέτησης;

Ένα άγνωστο παρασκήνιο από το X-Factor 3 βλέπει τώρα τα φώτα της δημοσιότητας και αφορά την δασκάλα φωνητικής των παιδιών, την Έλενα Πατρόκλου.

Να φύγει άρον-άρον ανάγκασε η παραγωγή του X-Factor 3 από την Αμερική την Έλενα Πατρόκλου όπου βρισκόταν για συναυλίες με το συγκρότημα που εδώ και χρόνια ανήκει, τους Ζιγκ Ζαγκ, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν άτομα του περιβάλλοντός της.

Η καθηγήτρια φωνητικής τοποθέτησης, μαζί με το γνωστό συγκρότημα ακύρωσαν όχι μία ούτε δύο αλλά τρεις συναυλίες για να επιστρέψουν το συντομότερο πίσω στην Αθήνα γιατί ξεκινούσε το X- Factor 3 και θα έπρεπε να αναλάβει κάποιους από τους υποψήφιους τραγουδιστές.

Η Έλενα Πατρόκλου σύμφωνα με ανθρώπους που την γνωρίζουν καλά, το έκανε γιατί πάνω από όλα σεβότανε την δουλειά της, άσχετα αν έχασε μαζί με τους Ζιγκ Ζαγκ αρκετές χιλιάδες ευρώ από την ακύρωση των συναυλιών. Αποτέλεσμα; Να την εξαναγκάσουν για λόγους που θα γίνουν γνωστοί σύντομα να παραιτηθεί από δασκάλα του X Factor. Η άποψη της άλλης πλευράς θα γίνει σύντομα γνωστή και εκείνη καθώς η λύση συνεργασίας αφορά πάντα δύο πλευρές.

Πηγή: showtime-cy

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved