Έλληνες παρουσιαστές που εγκατέλειψαν την τηλεόραση και διαπρέπουν σε άλλους τομείς 
Media

Έλληνες παρουσιαστές που εγκατέλειψαν την τηλεόραση και διαπρέπουν σε άλλους τομείς 

Έλληνες παρουσιαστές που βρήκαν το κουράγιο να απαρνηθούν την λάμψη της τηλεόρασης και τώρα κάνουν διαφορετική καριέρα!

Δεν είναι λίγοι τελικά οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης που αποφάσισαν να κλείσουν την πόρτα πίσω τους στην μικρή οθόνη και να ακολουθήσουν άλλους δρόμους.

Κάποιοι από εσωτερική ανάγκη, άλλοι λόγω των περιστάσεων και κάποιοι άλλοι επειδή διέγνωσαν ότι η συγκεκριμένη διαδρομή έχει φτάσει στο τέλος της.

Σημασία έχει ότι όλοι είναι ευτυχισμένοι και επιτυχημένοι στο νέο τους ρόλο!

Η Μαίρη Συνατσάκη τόλμησε πολύ νωρίς να κάνει κάτι άλλο πέρα από την τηλεόραση.
Είναι γνωστή στον κόσμο του internet. H Mairiboo έχοντας τεράστια δυναμική στο Instagram και στο YouTube, έβγαλε δική της συλλογή με παπούτσια τα οποία διαθέτει μέσω του δικού της e-shop.
Η Μαίρη Συνατσάκη δοκιμάστηκε ακόμη και στο θέατρο: «Δεν πρόλαβε να μου λείψει κι αυτό (η τηλεόραση) γιατί είχα την τύχη να ασχοληθώ με το θέατρο, το οποίο λατρεύω. Δεν μου έγινε κάποια πρόταση και θεωρώ πως δεν υπήρχε και κάποιο concept στο οποίο να μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου! Νομίζω ότι χρειαζόμουν ένα διάλειμμα από την τηλεόραση, όπως χρειαζόταν κι εκείνη από εμένα».

Την γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή «Πρωινό κους κους», στον Alpha και σε αυτό το κανάλι τελείωσε για εκείνη το κεφάλαιο τηλεόραση όταν το 2016 συμπαρουσίασε με τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαίρη Συνατσάκη, το «Ξαναδέστε τους», το οποίο όμως δεν είχε επιτυχία του και ολοκληρώθηκε πρόωρα.Από εκείνη τη στιγμή η Μαρία Ηλιάκη έκανε στροφή στη βιομηχανία των social media, κάνοντας συνεργασίες με μεγάλα brands ρούχων.

Από TV Μακεδονία στον ενημερωτικό τομέα και το δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 και από εκεί στην ψυχαγωγία! Στην εκπομπή «Όμορφος κόσμος το πρωί» του Mega ήταν η καλύτερη περίοδος της τηλεοπτικής της ζωής. Ακολούθησε συνεργασία με το Alter, όπου παρουσίασε την εκπομπή κοινωνικού περιεχομένου «Κοιτάω μπροστά», και στη συνέχεια ξαναγύρισε στον Ant1 με την εκπομπή «Ellate».Το 2016 με την εκπομπή «Joy» ήταν η τελευταία φορά που έκανε τηλεόραση.
Η Ράνια Θρασκιά αφοσιώθηκε στην οικογένειά της και παράλληλα στις σπουδές ψυχολογίας και με την ολοκλήρωσή τους άνοιξε το δικό της Κέντρο Προσωπικής και Οικογενειακής Εξέλιξης.

Είναι κανείς να απορεί γιατί η Νάντια Μπουλέ σπατάλησε το ταλέντο της στην τηλεόραση!
Κοινό και κριτικοί την αποθεώνουν με τα σχόλιά τους για τη συμμετοχή της σε μιούζικαλ και μουσικές βραδιές.
Η Νάντια Μπουλέ ευτυχώς για εκείνη και τις μουσικές παραστάσεις έχει κλείσει οριστικά πίσω της την πόρτα της τηλεόρασης.
Στην τηλεόραση παρουσίασε στο Alter την εκπομπή «LifeStyle», στο Mega την εκπομπή «Όμορφος κόσμος το πρωί», στον ΑΝΤ1 το «Τοp chef», το «Elatte» και το «Black out».«Είμαι πολύ χαρούμενη, γεμάτη και φορτωμένη με δραστηριότητες που αγαπώ. Όταν γεμίζεις τη μέρα σου με τόσο δημιουργικά πράγματα και όταν οι συνθήκες δεν ευνοούν για να κάνεις κάτι που σε εκφράζει στην τηλεόραση και ούτε σου έχει προταθεί κάτι που να σε τσιγκλήσει για να πεις “επιστρέφω”, τότε δεν σου λείπει», έχει δηλώσει η ίδια.

H Βάσια Λόη, που γνωρίσαμε ως παρουσιάστρια στο Αlter, αποφάσισε να αφήσει την τηλεοπτική της καριέρα και να αφοσιωθεί στον άντρα της και στα παιδιά της.
Η πρώην παρουσιάστρια λοιπόν, η οποία είναι παντρεμένη με τον εφοπλιστή Νικόλα Μαδιά, ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά δεν την έχει ξεχάσει κανείς.
Η ίδια κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις και δεν τη βλέπουμε συχνά σε κοσμικά στέκια και εκδηλώσεις, αφού αποφεύγει τους φωτογράφους.
Η Βάσια Λόη αν και μανούλα δυο παιδιών παραμένει όσο όμορφη την αφήσαμε στην τελευταία τηλεοπτική της εμφάνιση.

Η Τζέλα Παυλάκου υπηρέτησε για χρόνια την τηλεόραση του ΑΝΤ1 και την παρουσίαση του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων.
Υπήρξε ίσως μία από τις πλέον χαρακτηριστικές παρουσιάστριες της δεκαετίας του '90, με την καθηλωτική φωνή και το φωτογενές, παρά τα γυαλιά μυωπίας, πρόσωπο, ήταν στην αρχή της καριέρας της το τηλεοπτικό «έτερον ήμισυ» του Θοδωρή Δρακακη στο μεσημβρινό δελτίο του ΑΝΤ1. Με την αποχώρηση της από τον ΑΝΤ1, έχει αφοσιωθεί στο ραδιόφωνο

Η Μάρω Λεονάρδου ήταν μια από τις πρώτες τηλεπαρουσιάστριες του ΑΝΤ1, το κορίτσι με το γλυκό χαμόγελο, αλλά και την επαγγελματική αρτιότητα, που δεν περιορίστηκε στον χώρο της δημοσιογραφίας, κέρδισε τους τηλεθεατές από την πρώτη στιγμή. Αποφάσισε να εγκαταλείψει την τηλεόραση, έγινε γιαγιά και χώρισε μετά από 21 χρόνια γάμου. Σήμερα, έχει αφοσιωθεί πλήρως στη συγγραφή βιβλίων, τα οποία γίνονται best sellers με ηρωίδες κυρίως γυναίκες που ανατρέπουν τα πάντα, ζώντας στο σήμερα.

Ο Θοδωρής Δρακάκης, μετά από 21 ολόκληρα χρόνια στο Star, εγκατέλειψε την ενεργό δράση, αλλά και την Αθήνα και πλέον ζει μόνιμα στη Τήνο. Μια ζωή πολύ διαφορετική από εκείνη που είχε συνηθίσει, μια ζωή πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και τους λαμπερούς προβολείς των στούντιο. «Εδώ μπορώ να ηρεμήσω, εδώ έχω αληθινούς φίλους που αγαπάω και με αγαπούν. Είναι καιρός να αφιερώσω λίγο χρόνο στη γυναίκα μου», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του.

Η Γιώτα Μιχαλοπούλου μετά το διαζύγιο της αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα για να εργαστεί στο Λος Αντζελες, σε έναν τοπικό τηλεοπτικό σταθμό μένοντας εκεί για 3 χρόνια.
Η μεταγραφή της στον ΑΝΤ1 από τη ΝΕΤ έγινε το καλοκαίρι του 1999, καθώς η διοίκηση του καναλιού του Αμαρουσίου εκτίμησε το δημοσιογραφικό πάθος της, το ήθος και την ετοιμότητά της στις live μεταδόσεις.

Ο Θανάσης Αθανασιάδης με σχεδόν είκοσι χρόνια ενεργού δράσης στα media, έφυγε «επειδή επήλθε ο κορεσμός, ενώ παράλληλα αισθάνθηκα και σε μεγάλο βαθμό μία αχαριστία σε σχέση με όσο είχα προσφέρει έως τότε στο σταθμό τον οποίο εργαζόμουν», έχει δηλώσει ο πρώην παρουσιαστής ο οποίος έλεγε δελτία ειδήσεων στον πρώτο ΣΚΑΪ και τον Alpha. Έχει εγκατασταθεί στη Σέριφο όπου έχει ανοίξει το δικό του ξενοδοχείο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved