Το Πρωινό: Άγριο χώσιμο άνευ προηγουμένου στην εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη
Media

Το Πρωινό: Άγριο χώσιμο άνευ προηγουμένου στην εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη

Χαμός στο πρωινό! Άγριο χώσιμο στην εκπομπή «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι»!

Η Αφροδίτη Γραμμέλη αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της εκπομπής του Alpha αλλά και στην πτώση στα νούμερα τηλεθέασης «Φαίη όταν ξεκινάς με 14, 5% και στη δεύτερη εκπομπή κάνεις 8,5%, αριθμητικά τουλάχιστον υπάρχει μία πτωτική πορεία. Τι σημαίνει αυτό; Υπάρχει μία πτώση γρήγορη και μεγάλη και φυσικά αυτό έχει «διαβαστεί» και από το κανάλι μιας και τους προηγούμενους μήνες έλεγαν ότι είναι η αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη και το νέο τηλεοπτικό φαινόμενο της διπλανής πόρτας και ξαφνικά έρχεται και κάνει ένα νέο concept και από το 15 πηγαίνει στο 9, υπάρχει θέμα!».

Και τόνισε: «Η Αντελίνα Βαρθακούρη έκανε στην εκπομπή του Star 25 όχι σαν Αντελίνα παρουσιάστρια, αλλά ως συμμετέχουσα σύζυγος Βαρθακούρη μέσα από μία ένταση και διαφωνία συζυγική…»!

«Μία νέα παρουσιάστρια βλέπει το φορμάτ και λέει ρε παιδιά τι με βάζετε να κάνω; Εμένα δηλαδή μου λέγανε να παρουσιάσω το Big Bother, θα έλεγα πόσα μου δίνετε; Όχι θα έλεγα…» συνέχισε να λέει η δημοσιογράφος στον αέρα του Πρωινού.

Η δε Φαίη Σκορδά τόνισε ότι της αρέσει ο αυθορμητισμός της.

Και υπογράμμισε η Αφροδίτη Γραμμέλη: «Η ουσία πάντως είναι… βγήκε ένα νέο κορίτσι να κάνει μία εκπομπή γιατί έκανε ένα μπαμ, να ηρεμήσουμε λίγο γιατί οι πορείες δεν χτίζονται έτσι…»!

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε: «Δεν φταίει η Βαρθακούρη που έκανε 8 και 9, φταίει η Βαρθακούρη που δέχτηκε να κάνει αυτό το φορμάτ και αν είσαι τηλεθεατής καταλαβαίνεις… Εσύ Δημήτρη αυτό που βλέπεις είναι η Βαρθακούρη; Πού είναι το μπρίο της, η λάμψη της, το κοντινό της;»!

Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε ότι υπάρχουν μανούρες στην ομάδα της εκπομπής της Αντελίνας Βαρθακούρη!

Δείτε τι άλλο ειπώθηκε στον αέρα του Πρωινού

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved