8 Λέξεις: Θα τρίβετε τα μάτια σας με τη θεαματική αλλαγή της Έρσης!
Media

8 Λέξεις: Θα τρίβετε τα μάτια σας με τη θεαματική αλλαγή της Έρσης!

Η Ναταλία Κηρύκου υποδύεται την Έρση στις 8 Λέξεις και έκανε μία άκρως εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της.

Θα δείτε την αλλαγή της και σίγουρα θα τη λατρέψετε!

Η Ναταλία Κηρύκου μετά τις μέρες του εγκλεισμού και πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τη σειρά, 8 Λέξεις αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της. Αποχωρίστηκε την ξανθιά απόχρωση στο μαλλί της και πια είναι… κοκκινομάλλα!

Στα νέα επεισόδια της σειράς, 8 Λέξεις ξεχάστε την καστανόξανθη Έρση! Η Έρση γεννά τα δίδυμά της, καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της Οδυσσέα και πια θα την απολαύσουμε στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ κοκκινομάλλα!

Η Ναταλία Κηρύκου είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της την πιο δύσκολη σκηνή που είχε στις 8 Λέξεις: «Οι σκηνές που απαιτούν μια εσωτερικότητα και μια βαθιά και αληθινή προσέγγιση έχουν μια παραπάνω δυσκολία. Μία από αυτές είναι η σκηνή που η Έρση πήγε να κάνει έκτρωση».

Όταν ρωτήθηκε αν μοιάζει με την Έρση στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται και αντιμετωπίζει διάφορες καταστάσεις, είχε αναφέρει στο my tv: «Σε πολλές καταστάσεις ο τρόπος αντίληψης και αντίδρασης της Έρσης με εμένα είναι πανομοιότυπος, σε άλλες όχι. Ως Ναταλία, νομίζω πως δεν θα είχα τόση επιμονή και υπομονή για έναν άνθρωπο που υπήρχε άλλη γυναίκα στη ζωή του. Η Έρση έχει».

Δείτε την αλλαγή της τηλεοπτικής Έρσης από τις 8 Λέξεις και σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved