Στη φωλιά των Κου Κου: Οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής και η πρεμιέρα
Media

Στη φωλιά των Κου Κου: Οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής και η πρεμιέρα

Στη φωλιά των Κου Κου: Πρεμιέρα πρόκειται να κάνει στις 7 Σεπτεμβρίου η αγαπημένη πρωινή εκπομπή του Star, όπως και όλες οι εκπομπές του σταθμού. 

Ο μεγάλος πονοκέφαλος των συντελεστών της συγκεκριμένης ψυχαγωγικής εκπομπής τώρα είναι ποιος θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Πουλόπουλο που από τη μία στιγμή στην άλλη και χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις ότι ενδιαφερόταν να φύγει από την ομάδα, μάθαμε ότι υπέγραψε για να είναι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Έτσι, οι συντελεστές της εκπομπής βρίσκονται προς αναζήτηση δημοσιογράφου που θα καταφέρει να καλύψει επάξια το κενό που αφήνει πίσω του ο Πουλόπουλος.

Όσο για τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής που ήδη γνωρίζουμε, παραμένουν ως έχουν. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είναι εκείνος που "έκλεισε" από τους πρώτους. Στο πόστο τους, όμως, παραμένουν και η Μαριλού Ρεπαπή, η Τζώρτζια Γεωργίου και ο Γιώργος Κρικοριάν, όπως και η ομάδα πίσω από τις κάμερες. Ακόμη και οι ενδυματολόγοι Ευγενία Ζίντρου και Νάσος Ντότσικας θα είναι στη θέση τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εκπομπή, από τότε που βρίσκεται στον αέρα του Star έχει καταφέρει να κατακτήσει τη δική της θέση στην πίτα της τηλεθέασης, αντιμετωπίζοντας στα ίσα άλλες εκπομπές που προβάλλονται την ίδια ώρα σε αντίπαλα κανάλια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved