Ριζικές αλλαγές στον ANT1: Αλλάζουν ώρα προβολής οι «Άγριες μέλισσες»
Media

Ριζικές αλλαγές στον ANT1: Αλλάζουν ώρα προβολής οι «Άγριες μέλισσες»

Νέα σεζόν, με νέο πρόγραμμα και για τον ANT1. Και φέτος ο τηλεοπτικός σταθμός επενδύει ιδιαίτερα στη μυθοπλασία.

Οι «Άγριες μέλισσες» έκαναν τη μεγάλη διαφορά την περσινή σεζόν, κάτι που έκανε το κανάλι να προχωρήσει στην... άνθηση της μυθοπλασίας, βγάζοντας στον "αέρα" νέες κωμικές αλλά και δραματικές σειρές που αναμένονται να συζητηθούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "TV24", αλλαγές φαίνεται πως θα υπάρξουν και στις ήδη υπάρχουσες σειρές, ενώ θα δούμε αλλαγή στην ώρα προβολής του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων.

Με τον φόβο των ριόλιτι και του νέου προγράμματος του ΣΚΑΪ που θα ξεκινήσει νωρίτερα απ' όλα τα κανάλια, ο ΑΝΤ1 προέβη σε ριζικές αλλαγές όσον αφορά την ώρα προβολής των δικών του προγραμμάτων. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου θα ξεκινά στις 18:45 και αμέσως μετά θα ακολουθεί η νέα καθημερινή σειρά της Μαρίας Γεωργιάδου «Ηλιος», η οποία θα παίζει απέναντι στο «Ελα στη θέση μου» του ΑLPHΑ.

Στις 21.00 θα προβάλλονται οι κωμικές σειρές «Παρουσιάστε» και «Φαμίλια» (από δύο φορές την εβδομάδα η καθεμία όπως γινόταν με τα («Μην ψαρώνεις» και «Πέτα τη φριτέζα»). Τέλος, οι «Άγριες μέλισσες» θα ξεκινούν φέτος πολύ νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι (δεν ήταν λίγοι εκεί­νοι που παραπονέθηκαν για το πόσο αργά προβαλλόταν η σειρά) και συγκεκριμένα στις 22:00.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved