Αποκλειστικό: Πρόσωπο-έκπληξη στο Happy Day! Αυτός είναι ο ρόλος που θα έχει
Media

Αποκλειστικό: Πρόσωπο-έκπληξη στο Happy Day! Αυτός είναι ο ρόλος που θα έχει

Happy Day: Σε μερικές ημέρες η εκπομπή κάνει πρεμιέρα.

Για 8η σεζόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα υποδέχεται τους τηλεθεατές στο συνηθισμένο ραντεβού τους στις 08:00, με ένα μεγάλο χαμόγελο για μια χαρούμενη μέρα.

Ο Δημήτρης Παπανώτας επιστρέφει, και με τον Κώστα Φραγκολιά και την Τίνα Μεσσαροπούλου αναλαμβάνουν με θετική διάθεση να δίνουν παλμό στη μέρα.

Ο Δήμος Βερύκιος όπως κάθε χρόνο θα προσεγγίζει την επικαιρότητα αναλύοντας τις ειδήσεις της ημέρας. Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη έρχονται στην πρωινή παρέα για να εμπλουτίσουν την κουζίνα σας με νέες δημιουργικές ιδέες μαγειρικής.

Ο Γιώργος Σατσίδης θα φέρνει αέρα Hollywood στο πρωινό με extra δόσεις… bachelor.

Ένα ακόμη πρόσωπο όμως έρχεται να προστεθεί στην ομάδα και με το δημιουργικό του πνεύμα θα δώσει αλλιώτικο «αέρα» στην εκπομπή.

Εδώ και μερικές ώρες κυκλοφορεί η είδηση πως στην εκπομπή θα είναι η Εύη Φραγκάκη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του gossip-tv.gr η είδηση ότι η πρώην συνεργάτιδα της Ελένης θα είναι στην εκπομπή, επιβεβαιώνεται.

Όπως μάθαμε, η παρουσία της Εύης Φραγκάκη στην εκπομπή θα σχετίζεται με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Θα έχει την ευχέρεια να προσφέρει περισσότερο από την εμπειρία της στην ενημέρωση, το δικό της ύφος στα θέματα και τις συνεντεύξεις προσώπων που θα απασχολούν την επικαιρότητα ή θα έχουν κάτι ξεχωριστό και ωφέλιμο να συζητήσουν.

Εμείς να ευχηθούμε καλή αρχή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved