Μουρμούρα: Νέα πρόσωπα, εκπλήξεις και ένας γάμος (Pics)
Media

Μουρμούρα: Νέα πρόσωπα, εκπλήξεις και ένας γάμος (Pics)

Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της Μουρμούρας.

Η νέα σεζόν βρίσκει τα ζευγάρια της Μουρμούρας σε νέες περιπέτειες. Οι ήρωες της σειράς αλλάζουν ριζικά τις ζωές τους, με τη Βέλη και τον Άγγελο να σχεδιάζουν το γάμο τους. Τι κρύβεται όμως πίσω από την απόφαση αυτή;

ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ

Η νέα σεζόν βρίσκει σοκαρισμένους τον Μηνά και τη Βούλα από τις επιπτώσεις του κορονοϊού. Τους βρίσκει όμως και πλουσιότερους κατά ένα... σκουριασμένο τενεκεδάκι με λίρες. Ως «αδιόρ­θωτα» νομοταγής, ο Μηνάς θέλει να τις δηλώσει, αλλά η Βούλα έχει άλλα σχέδια. Οι αλλαγές όμως δεν σταματάνε εκεί. Η Βούλα αποφασίζει να πα­ραχωρήσει το μαγαζί στη συνέταιρο της, Λιλίκα, αφού τα τουριστικά δεν της απέδωσαν. Στις μέρες της αναγκαστικής αδράνειας γράφεται σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο δημιουργικής γραφής. Ξαφνικά μπαίνει στη ζωή της ο «τυφώνας» Νανά (Σμαράγδα Καρύδη), μια εκδότρια που την πείθει να γράψει ένα βιβλίο. Και όντως γράφει μία ρομα­ντική ιστορία με το ψευδώνυμο Ρεβέκκα Τσουράμπεη-Τσάμπερλεν... Από την άλλη, ο Μηνάς απο­φασίζει να γίνει αγρότης! Η Βούλα του προτεί­νει να καλλιεργήσουν το κτήμα τους που το έχουν και «κάθεται». Με τη βοήθεια των αδελφών της και του αγαπημένου της εξαδέλφου, στήνουν ένα θερμοκήπιο. Έτσι. ο Μηνάς βρίσκεται ξαφνικά να δουλεύει ως αγρότης, παραγωγός και λίγο αργό­τερα να πουλάει τα προϊόντα τους στον πάγκο που έχε ο αδελφός της Βούλας στις λαϊκές αγορές του Ηρακλείου.

ΚΑΙΤΗ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ

Σεπτέμβρης, και η Καίτη με τον Ηλία ζουν στους ρυθμούς της πυρετώδους προετοιμασίας του γά­μου τους. Εναν γάμο που, όπως σχεδιάζει η Καίτη, θα αφήσει ιστορία στον Πύργο! Η κοπέλα έχει ήδη νοικιάσει το επάνω διαμέρισμα στον Μήτσο ή αλ­λιώς «Μπράτσο», το αγνό λαϊκό παιδί με το αγνό λαϊκό six-pack που την «έχει βάλει στο μάτι», και μένει με τον μέλλοντα σύζυγο της. Η Καίτη όμως, για να σώσει τα μαγαζί της, έχει δανειστεί και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από τον «Σάκη Μπά­κα», τον διαβόητο άνθρωπο της νύχτας και παλιό φλερτ της. Ο Μπάκας τώρα ως αντάλλαγμα από τον Ηλία ζητά να του σβήσει ένα πρόστιμο. Εκεί­νος γίνεται έξαλλος με την Καίτη και αυτό που θα αφήσει τελικά ιστορία στον Πύργο θα είναι ο χω­ρισμός τους! Ωστόσο, καθώς το επάνω διαμέρι­σμα έχει ήδη νοικιαστεί, είναι αναγκασμένοι να συμβιώσουν.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΙ ΞΕΝΙΑ

Ο Μπάμπης και η Ξένια ξεκινάνε τη σεζόν με πολ­λές σκοτούρες. Ο κορονοϊός επηρέασε τη δουλειά του Μπάμπη και αισθάνεται μειονεκτικά γιατί η Ξέ­νια βγάζει περισσότερα χρήματα από αυτόν. Ούτε καν σεξ δεν μπορεί να κάνει γιατί νιώθει να ευ­νουχίζεται. Τα βάσανα τους όμως δεν τελειώνουν εδώ. Η Σοφούλα φεύγει από το σπίτι για να μεί­νει μόνη της. Καταλυτικό ρόλο στην απόφαση της θα παίξουν οι δύο γιαγιάδες, η μάνα του Μπάμπη (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) και η μόνα της Ξένι­ας (Μαρία Καβογιάννη) που «σκοτώνονται» με­ταξύ τους για το αν πρέπει να φύγει η Σοφία από το σπίτι ή όχι. Το δράμα αρχίζει. Ο Μπάμπης το παίρνει βαριά, Η Ξένια τον πείθει να πάει στον ψυ­χολόγο (Κωνσταντίνος Τζούμας) και τότε η κα­τάσταση είναι για «γέλια και για κλάματα».

ΒΕΛΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ

Μια χρονιά μεγάλων αλλαγών ξεκινά για τον Άγ­γελο και τη Βέλη. Ο Άγγελος για πρώτη φορά μέ­νει χωρίς δουλειά. Σε αυτό το διάστημα θα έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί με το σπίτι, να δοκι­μάσει τα ταλέντα του και να ανακαλύψει τι τον κά­νει χαρούμενο. Από την άλλη, τα βάρη του σπι­τιού πέφτουν στη Βέλη και ως σωστή φεμινί­στρια θα σπεύσει να τα σηκώσει. Η μεγάλη ανα­τροπή, όμως έρχεται εξαιτίας μιας διαθήκης. Μία θεία της Βέλης της κληροδοτεί ένα σπίτι με έναν και μόνο όρο... να το πάρει αφού παντρευτεί. Έτσι το ζευγάρι παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Φυσικά η προετοιμασία του γάμου δεν θα είναι τόσο εύκο­λη. Οι δυο τους θα δώσουν μεγάλο αγώνα για να κάνουν τον γάμο που θέλει, αφού η μαμά του Αγ­γέλου (Ευαγγελία Μουμούρη) ονειρεύεται πολυ­τελείς δεξιώσεις. Ευτυχώς θα έχει συμπαραστάτες τους φίλους του, τον Ηλία τον Κανάτη (Τόλης Παπαδημητρίου) τον Στελάρα (Ηλίας Μουλάς) και την Νταϊάνα (Αριεμις Γρύμπλα).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved