Άγριες Μέλισσες: Αγνώριστη η «Αγορίτσα» στα πρώτα της βήματα πριν 25 χρόνια! Κουκλάρα
Media

Άγριες Μέλισσες: Αγνώριστη η «Αγορίτσα» στα πρώτα της βήματα πριν 25 χρόνια! Κουκλάρα

Άγριες Μέλισσες: Η σειρά είναι ο λόγος που το τηλεοπτικό κοινό άρχισε και πάλι να εμπιστεύεται την τηλεόραση και τη μυθοπλασία και όπως φάνηκε και η αρχή μιας σειράς νέων τηλεοπτικών πραγμάτων αφού η μυθοπλασία «ξαναγεννήθηκε».

Ένας από τους ρόλους «κλειδιά» της σειράς από την αρχή των επεισοδίων μέχρι και σήμερα είναι αυτός της τηλεοπτικής «Αγορίτσας».


Η Μαρία Αντουλινάκη είναι η ηθοποιός που υποδύεται την εκλεκτή της οικογένειας του Δούκα Σεβαστού, αφού είναι η οικονόμος του σπιτιού και φυσικά το πρόσωπο εκείνο που τα γνωρίζει όλα, τα βλέπει όλα αλλά λόγω της επαγγελματικής της σχέσης με την οικογένεια Σεβαστού κρατάει αποστάσεις από σημαντικά γεγονότα που καθημερινά φέρνουν τις ανατροπές στη σειρά.

Η ηθοποιός έχει στο βιογραφικό της δεκάδες συμμετοχές τόσο σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειράς όσο και σε σπουδαία θεατρικά έργα.

Παρατηρώντας τις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram «πέσαμε» πάνω σε μια υπέροχη φωτό του μακρινού παρελθόντος της.

Τότε η Μαρία, πριν από 25 ολόκληρα χρόνια ήταν ένα κορίτσι αλλιώτικο. Με τα πυκνά μαύρα σγουρά μαλλιά της και το έντονο και γεμάτο φως βλέμμα της καθήλωνε όποιον την κοιτούσε στα μάτια.

Πραγματικά μια καλλονή!

Δες τη φωτογραφία από το παρελθόν και δεν θα την αναγνωρίσεις

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved