Στο συρτάρι το «50-50» λόγω κρίσης
Media

Στο συρτάρι το «50-50» λόγω κρίσης

Έξι νέα επεισόδια γύρισαν ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Σάκης Μπουλάς, οι οποίοι περιμένουν -όπως και οι τηλεθεατές- να προβληθούν στον αέρα του Μega, όπως εξάλλου ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Τα πράγματα όμως φαίνεται πως θα αλλάξουν λόγω της οικονομικής κρίσης.

Μειώθηκαν κατά 50% τα έσοδα των τηλεοπτικών σταθμών από τις διαφημίσεις, με αποτέλεσμα -παρά την καλή τηλεθέαση ορισμένων προγραμμάτων- να κρατούν στο συρτάρι τα καλά τους χαρτιά. Για τον λόγο αυτό το Μega σκέφτεται πολύ σοβαρά να φυλάξει τα έξι νέα επεισόδια της σειράς «50-50» για τη σεζόν 2011-2012, με τη φιλοδοξία πως η αγορά θα ανοίξει από την καινούργια σεζόν και έτσι τα κέρδη τους θα πολλαπλασιαστούν.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο βασικός λόγος που ο διευθυντής προγράμματος του Μega, Πέτρος Μπούτος σκεφτόταν σοβαρά να κόψει στα... δύο τη σειρά «Το νησί», προβάλλοντας το υπόλοιπο μισό την ερχόμενη χρονιά. Ωστόσο, αφού η ιστορία άρχισε, θα τελειώσει, παρά το budget εκατομμυρίων και τα ελάχιστα έσοδα για τον σταθμό.

Από την άλλη τα νέα επεισόδια της σειράς «50-50», αφού δεν άρχισαν να προβάλλονται, είναι στο χέρι των υπευθύνων του σταθμού να μην τα «κάψουν», προκειμένου να τα εκμεταλλευτούν όταν εκείνοι το θεωρήσουν απαραίτητο.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved