The Bachelor: Θρίλερ με την αποχώρηση! Ποιο κορίτσι έφυγε λίγο πριν τον τελικό με κλάματα;
Media

The Bachelor: Θρίλερ με την αποχώρηση! Ποιο κορίτσι έφυγε λίγο πριν τον τελικό με κλάματα;

The Bachelor: Ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό και μετά από πολλές βδομάδες διαμονής στη βίλα, καρδιοχτύπια, φιλιά και εξομολογήσεις, ήρθε η ώρα του αποχωρισμού!

Η εβδομάδα που θα κορυφωθεί στον Μεγάλο Τελικό της Παρασκευής (18-12), συνέχισε με το δεύτερο συγκλονιστικό επεισόδιο που καθήλωσε!

Στο αποψινό επεισόδιο κάθε κοπέλα είχε την δυνατότητα να περάσει ένα 24ωρο με τον Παναγιώτη κι ένα ραντεβού με διανυκτέρευση που έκρινε πολλά και βοήθησε τον Παναγιώτη να πάρει την απόφαση του.

Η Βίβιαν πέρασε λίγο χρόνο με τον Παναγιώτη με μια βόλτα στη θάλασσα. Της εξέφρασε τον προβληματισμό του σχετικά με τα λόγια της μητέρας της για τον πρώην της.

Η Αντζελίνα αναρωτήθηκε τι μπορεί να έχει σκεφτεί ο Παναγιώτης για το δικό τους ραντεβού και το μυαλό της φυσικά δεν πήγε σε… πάτημα σταφυλιών. Η ίδια μάλιστα στο τέλος της βραδιάς, δέχτηκε την πρόταση του να πάει στο δωμάτιο του και αρκέστηκε σε μερικά φιλιά.

Αργότερα ο Παναγιώτης πέρασε ένα ρομαντικό ραντεβού με την Νικόλ και ανέβασε ακόμη πιο ψηλά τον πήχη.

Στο τέλος της βραδιάς ήρθε η ώρα της ανακοίνωσης. Μια απόφαση πραγματικό «θρίλερ» με τον Παναγιώτη να παίρνει ίσως την πιο σημαντική απόφαση.

Ποιο κορίτσι έφυγε μια ανάσα πριν τη μεγάλη βραδιά;

Δες ποια έφυγε στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved