Ανδρέας Κωνσταντίνου: Με ρόλο - έκπληξη στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Καρτ ποστάλ»!
Media

Ανδρέας Κωνσταντίνου: Με ρόλο - έκπληξη στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Καρτ ποστάλ»!

Η ΕΡΤ όπως όλα δείχνουν επέστρεψε δυναμικά στον ανταγωνισμό της τηλεθέασης και των παραγωγών και ετοιμάζει δυο νέα σίριαλ! Τον Ανδρέα Κωνσταντίνου θα τον δούμε σε μια εκ των δύο τηλεοπτικών παραγωγών.

Η ΕΡΤ1 προτίθεται να εντάξει στο πρόγραμμα της, κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν, δύο ολοκαίνουριες σειρές.

Μία εξ αυτών φέρει τον τίτλο «Καρτ ποστάλ» και βασίζεται στα βιβλία της Βικτόρια Χίσλοπ «Cartes postal from Greece», σε σκηνοθεσία του διακεκριμένου Γιώργου Παπαβασιλείου.

Κι ενώ πρόκειται για δώδεκα αυτοτελείς ιστορίες, που θα συμμετέχουν διαφορετικοί κάθε φορά ηθοποιοί, θα υπάρχει ένας συνδετικός κρίκος.

Ένας Έλληνας, ο οποίος κατοικεί στη Βρετανία και αποφασίζει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Για αυτόν τον ρόλο-κλειδί, έχει ήδη συμφωνήσει ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, με κάθε συμμετοχή του να είναι ξεχωριστή.

Να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα αναμένεται να αρχίσουν σύντομα, ενώ η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τον προσεχή Μάρτιο, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved