Πήξαμε στα reality παιχνίδια! Θυμάστε τα πιο αποτυχημένα που έχουν περάσει από την ελληνική TV;
Media

Πήξαμε στα reality παιχνίδια! Θυμάστε τα πιο αποτυχημένα που έχουν περάσει από την ελληνική TV;

Φέτος είναι σίγουρα η σεζόν με τα περισσότερα reality shows, παιχνίδια αλλά και talent shows στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. 

Να τα απαριθμήσουμε; Έχουμε και λέμε από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν: Big Brother, GNTM, The Voice, MasterChef, Survivor, The Bachelor και έρχονται Battle of the Couples, YFSF, House of Fame και πολλά ακόμα.

Και μπορεί φέτος οι τηλεθεατές να έχουν χορτάσει από reality τηλεόραση και να χαρίζουν στο κάθε ένα από τα παραπάνω προγράμματα καλά νούμερα τηλεθέασης, όμως στο παρελθόν πέρασαν από τη μικρή οθόνη και παραγωγές που ήταν... σκέτη αποτυχία.

Θυμάστε αλήθεια κάποια από αυτά;

Εμείς γι' αυτό είμαστε εδώ, για να σας θυμίσουμε όλα εκείνα τα reality projects που ή κόπηκαν ή δεν συγκίνησαν τους τηλεθεατές.

Gym Show

Ήταν μία απόπειρα του Star -αποτυχημένη ομολογουμένως- να εμπλακεί στον κόσμο των realities.

Το μόνο ευχάριστο που έχουμε να θυμόμαστε από εκεί είναι ότι γνωρίσαμε για πρώτη φορά τον τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη ο οποίος στη συνέχεια -ευτυχώς- βρήκε τον δρόμο του στο μουσικό στερέωμα.

Το 2002, o 23χρονος τότε Χρήστος Χολίδης είχε εμφανιστεί ως παίκτης του συγκεκριμένου ριάλιτι με σκοπό να κερδίσει το έπαθλο του παιχνιδιού, το οποίο παρουσίαζε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Το Gym Show δεν είχε πολύ μέλλον στο Star αφού μετά από κάποια επεισόδια σταμάτησε να προβάλλεται αφού δεν έφερνε τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης. Δείτε παρακάτω απόσπασμα.

The Mission

Με παρουσιαστή τον... μαέστρο του είδους Ανδρέα Μικρούτσικο, η επιτυχία ήταν προδιαγεγραμμένη όμως τελικά δεν πήγαν τα πράγματα όπως κάποιοι θα ήθελαν. Η αποτυχία του συγκεκριμένου σόου δεν έγκειται τόσο στα νούμερα τηλεθέασης όσο στο γεγονός ότι ήταν πολύ σκληρό για τα δεδομένα εκείνης της εποχής.

Οι έντονοι καβγάδες μεταξύ των συμμετεχόντων σε συνδυασμό με τα σκληρά reality στοιχεία δημιούργησαν πολλούς φανατικούς... εχθρούς. Το παιχνίδι προβλήθηκε το 2003 στον ΑΝΤ1 και είχε για νικητή τον Στέφανο Κοκολογιάννη ο οποίος έμεινε στην ιστορία των reality παιχνιδιών της ελληνικής τηλεόρασης ως ο παίκτης με την τεράστια δυσκολία διαχείρισης του θυμού του. Πάρτε μία γεύση από το reality στο παρακάτω βίντεο.

Το Πάρτυ

Το συγκεκριμένο reality που προβλήθηκε στο Mega, και αυτό με στοιχεία εγκλεισμού, λίγοι θα το θυμάστε. Ήταν το 2003, μία σεζόν μετά το The Bar από όπου είχαν παρελάσει η παρέα των Λορέντζο Καριέρε, Στέλλας Μπεζαντάκου και λοιπών, που το παιχνίδι κατέκλυσε τους δέκτες μας, όχι όμως για πολύ αφού δεν πήγε καθόλου καλά σε νούμερα τηλεθέασης και έτσι κάπως χάθηκε γενικώς το ενδιαφέρον. Παρουσιάστρια ήταν η Κατερίνα Λάσπα.

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από τότε:

Big Mother

Μπορεί για κάποιους να φαντάζει... αστείο ότι υπήρξε ριάλιτι με τη συγκεκριμένη ονομασία στην ελληνική τηλεόραση, όμως είναι αλήθεια πέρα για πέρα. Κατά τη διάρκεια προβολής του Big Brother στον ΑΝΤ1, το δίκτυο άλλαξε τη μορφή του σόου δύο φορές. Η τρίτη σεζόν είχε την ονομασία "The Wall" ενώ η τέταρτη "Big Mother". Επειδή όμως η τηλεθέαση ήταν αρκετά μειωμένη για το τελευταίο σε σύγκριση με τους προηγούμενους κύκλους, κατά την τρίτη εβδομάδα προβολής το concept και ο τίτλος άλλαξε σε Big Brother 4. Όλα αυτά συνέβησαν το 2005 και στο ριάλιτι οι παίκτες έμεναν για 90 ημέρες μέσα στο σπίτι, στο οποίο βέβαια έμεναν μαζί με τις μανάδες τους. Όταν έφευγε ένας παίκτης, έφευγε και η μάνα του.

Love Bites

To 2009 το Love Bites κατακλύζει τις οθόνες μας και μοιάζει πολύ με το “Κάτι Ψήνεται” αλλά το τραπέζι το κάνει κάποιος που θέλει να βρει ταίρι. Δείτε ένα απόσπασμα για να καταλάβετε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved