Survivor: Ο James αρνήθηκε να δώσει μερίδιο από το φαγητό του στους τιμωρημένους Αλέξη και Chris
Media

Survivor: Ο James αρνήθηκε να δώσει μερίδιο από το φαγητό του στους τιμωρημένους Αλέξη και Chris

Survivor: Βαριά η επόμενη ημέρα της ποινής για Chris Σταμούλη και Αλέξη Παππά.

Nα σας υπενθυμίσουμε ότι λίγο πριν το τελευταίο συμβούλιο για την αποχώρηση ενός παίκτη από το ριάλιτι, Αλέξης Παππάς και Chris Σταμούλης, εξαφανίστηκαν από την παραλία, με τους συμπαίκτες τους να αγωνιούν για το πού θα μπορούσαν να έχουν πάει.

Αρκετές ώρες μετά, οι δυο άνδρες επέστρεψαν στην καλύβα τους.

Ο Αλέξης Παππάς έδωσε εξηγήσεις, λέγοντας πως όλα ξεκίνησαν από μια βόλτα και ένα δρομάκι που ανοίχτηκε μπροστά τους. Ακούγοντας όλα τα παραπάνω, οι συμπαίκτες τους δυσκολεύτηκαν να τους πιστέψουν, βγάζοντας το συμπέρασμα πως κάτι δεν πάει καλά.

Ο Γιώργος Λιανός τόνισε πως ο Αλέξης και ο Chris παραβίασαν τους κανόνες, κι έτσι θα έπρεπε να τους επιβληθούν ποινές: «Για το λόγο αυτό, την επόμενη εβδομάδα η μπλε ομάδα θα έχει κατά 20% λιγότερες προμήθειες! Το 10% αφορά τον Chris και το άλλο 10% αφορά τον Αλέξη».

Στο επεισόδιο της Κυριακής (14-02) είδαμε την Μαριαλένα να παίρνει τις προμήθειες και να τις ανοίγει μπροστά σε όλους και όντως ήταν λιγότερες με τους παίκτες να συζητούν αν πρέπει ή όχι να μοιραστούν το φαγητό τους μαζί τους ώστε να μην μείνουν νηστικοί.

Τον λόγο πήρε ο James ο οποίος αρνήθηκε να μοιραστεί το φαγητό του καθώς όπως είπε αυτό που έγινε ήταν βαρύ, ωστόσο τους είπε ότι μπορεί να τους δώσει την καρύδα που τον αναλογεί την εβδομάδα.

Δες την αντίδραση των παικτών στο βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved