MasterChef: Αυτές είναι οι νέες ομάδες που διαμορφώθηκαν στο ριάλιτι μαγειρικής!
Media

MasterChef: Αυτές είναι οι νέες ομάδες που διαμορφώθηκαν στο ριάλιτι μαγειρικής!

MasterChef: Η αποχώρηση του Σερόπ Τσαμουσσιάν αλλά και η παρουσία κάποιων στη δοκιμασία αποχώρησης, αποτέλεσε σημαντικό πρώτο μάθημα για τους υποψήφιους.

Αυτό τους έκανε να καταλάβουν πως θα χρειαστεί να ξεχάσουν την έπαρσή τους και να δείξουν μεγαλύτερο σεβασμό απέναντι στην κουζίνα και στους chef κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Με τον Νίκο Σκορδάκη να έχει στα χέρια του την κάρτα ασυλίας αλλά και ένα νέο ανατρεπτικό, για τα έως τώρα δεδομένα, πλεονέκτημα του MasterChef 5, τα σχέδια κάποιων δείχνουν να γίνονται πραγματικότητα. Είχε το δικαίωμα να διαμορφώσει τις ομάδες και να θέσει κάποιον αρχηγό.

Οι ομάδες χωρίστηκαν σε δυο στρατόπεδα, με τους Μπλε και τους Κόκκινους. Ο Νίκος επέλεξε για αρχηγό τον Αλέξανδρο Ακριτίδη για την Μπλε ομάδα.

Αμέσως μετά ήρθε η σειρά της κόκκινης ομάδας να επιλέξει τον δικό της αρχηγό και τον ρόλο αυτόν πήρε ο Ιωάννης.

Οι Μπλε με αρχηγό τον Αλέξανδρο Α. και οι Κόκκινοι με αρχηγό τον Ιωάννη κλήθηκαν να παρουσιάσουν 3 πρωτότυπα πιάτα, δια χειρός των υπαρχηγών και 3 αντιγραφές τους που θα δημιουργήσουν οι υπόλοιποι συμπαίκτες. Κρέας, ψάρι και γλυκό έχει το μενού απόψε.

Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι ομάδες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved