Γιώργος Λιβάνης: Έτσι αντέδρασε όταν είδε τον Σάκη Κατσούλη να μπαίνει στο Survivor
Media

Γιώργος Λιβάνης: Έτσι αντέδρασε όταν είδε τον Σάκη Κατσούλη να μπαίνει στο Survivor

Την αποκάλυψη έκανε η σύζυγος του Πάνου Καλίδη στην εκπομπή Το Πρωινό.

Η Λεάνα Μάρκογλου το πρωί της Πέμπτης (18-03) φιλοξενήθηκε στην εκπομπή και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει τη σχέση της Μαριάλενας με τον Γιώργο Λιβάνη, μιας που τον γνωρίζει προσωπικά.

Συγκεκριμένα ρωτήθηκε για την αντίδραση που είχε ο Γιώργος Λιβάνης, όταν εισέβαλε στο Survivor ο Σάκης Κατσούλης, ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας.

«Με την Μαριαλένα τώρα δεν ισχύει όλο αυτό με τον Σάκη. Η κοπέλα είναι με τον Λιβάνη. Ξέρω ότι είναι μια χαρά τα παιδιά. Όποιος θα ήταν στη θέση του θα σφιγγόταν. Και εγώ άμα έβλεπα τον πρώην δεν θα ήμουν ήρεμη. Τώρα είναι καλά ο Γιώργος, τις πρώτες μέρες όχι τόσο.», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το πρωί της Πέμπτης (18-03) το Πρωινό αποκάλυψε το μήνυμα που έστειλε η Μαριάλενα στον Γιώργο Λιβάνη μέσω της παραγωγής.

«Έχει μεταφερθεί στον Γιώργο Λιβάνη από την Μαριάλενα μέσω της παραγωγής ότι είναι πολύ καλά μαζί του, να μην ανησυχεί. Δηλαδή ότι η Μαριαλένα έχει μεταφέρει στην παραγωγή να στείλουν ένα μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη, το αγόρι της ότι δεν έχει αλλάξει κάτι ανάμεσά τους, να μην ανησυχεί ότι έβαλαν μέσα τον Κατσούλη», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved