H Φάρμα: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε - Έδωσαν «σκληρή» μάχη οι δυο γυναίκες
Media

H Φάρμα: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε - Έδωσαν «σκληρή» μάχη οι δυο γυναίκες

H Φάρμα: Σε κάθε δοκιμασία αποχώρησης δύο παίκτες - παίκτριες θα διαγωνίζονται για την παραμονή τους στο παιχνίδι - Αυτή τη φορά, η μονομαχία ήταν γυναικεία υπόθεση...

Ο Σάκης Τανιμανίδης συνάντησε ξανά τους συμμετέχοντες του ριάλιτι λίγο πριν αγωνιστούν για την Ασυλία. Αρχικά η πρώτη μονομάχος ήταν η Μαρία Θωμά, η οποία και θα περνούσε σε δοκιμασία αποχώρησης μαζί με τη δεύτερη μονομάχο.

Προηγήθηκε αγώνισμα ασυλίας!

Η Ειρήνη Κολιδά ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί, χάνοντας φυσικά την ευκαιρία να εξασφαλίσει η ίδια την Ασυλία. O λόγος της απόφασης αυτής δεν ήταν άλλος από έναν τραυματισμό στο σώμα της που την ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια, με την ίδια να θέλει να προστατευτεί.

Η Μαρία Θωμά, έχοντας βγει η πρώτη γυναίκα μονομάχος της εβδομάδας, περίμενε με αγωνία τις εξελίξεις στο ριάλιτι, ενώ ήταν σκεπτική για το όνομα της δεύτερης γυναίκας μονομάχου. Η διαδικασία αποχώρησης ήταν καθαρά γυναικεία υπόθεση.

Σε κάθε δοκιμασία αποχώρησης δύο παίκτες - παίκτριες θα διαγωνίζονται για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Αρχικά στο αγώνισμα Ασυλίας η παίκτρια που κέρδισε, εξασφαλίζοντας την παραμονή της στο παιχνίδι ήταν η Κυριακή.

Αργότερα ανακοινώθηκε το όνομα της δεύτερης μονομάχου, η οποία ήταν η Μαρία Τοτόμη. Μαζί με τη Μαρία Θωμά, οι δυο γυναίκες έδωσαν "μάχη" για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Ποια αποχώρησε από τη Φάρμα;

Η απάντηση στις παρακάτω φωτογραφίες...

https://www.instagram.com/p/CMqD_4ZqHBY
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved