Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού με σκορ 10-4!
Media

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού με σκορ 10-4!

Survivor: Το αποψινό επεισόδιο (7/4) είχε πολλές εντάσεις και την ατμόσφαιρα στην καλύβα να μυρίζει...μπαρούτι! Μπλε ή Κόκκινοι κέρδισαν το έπαθλο φαγητού;

Πριν το τελευταίο αγώνισμα της εβδομάδας παρακολουθήσαμε τους απίστευτους χαρακτηρισμούς του Κόρομι και του Παπαδόπουλου προς το πρόσωπο του Τριαντάφυλλου αποκαλώντας τον «Εθνικό ήρωα και σύγχρονο καραγκιόζη».

Αμέσως μετά είδαμε τον Αλέξη Παππά και τον Τριαντάφυλλο να στήνουν… στον τοίχο τον James Καφετζή και να τον «καρφώνουν», δίχως τέλος.

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε για ακόμη μια φορά τους παίκτες στον στίβο μάχης και τους παρουσίασε το έπαθλο φαγητού που δεν ήταν άλλο από μοσχαρίσια φιλέτα με πατάτες τηγανητές και κόλα με μηδέν θερμίδες.

Το αγώνισμα για το μεγάλο έπαθλο φαγητού ξεκίνησε. Ένας απαιτητικός και γρήγορος σε ταχύτητα στίβος μάχης είχε σχηματιστεί στο Survivor. Η ομάδα που κατάφερε να συγκεντρώσει πρώτη τους δέκα πόντους ήταν και η νικήτρια ομάδα. Κόκκινοι ή Μπλε κατάφεραν να αναδειχθούν οι σημερινοί νικητές, λίγο πριν το Συμβούλιο αποχώρησης;

Δείτε στην παρακάτω gallery την ομάδα που κέρδισε.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved