Η μεταγραφή... της μεταγραφής στα κανάλια! Οι πυρετώδεις συσκέψεις και οι αποφάσεις των σταρ της TV
Media

Η μεταγραφή... της μεταγραφής στα κανάλια! Οι πυρετώδεις συσκέψεις και οι αποφάσεις των σταρ της TV

Η μετά lockdown εποχή στην TV φέρνει συζητήσεις επί συ­ζητήσεων και προτάσεις επί προτάσεων με τα τηλεοπτικά πρόσωπα και τα κανάλια!

Σε μια τηλεοπτική χρονιά που δεν υπάρχουν σταθμοί που να είναι ξεκά­θαροι νικητές στο γενικό σύνο­λο τηλεθέασης αλλά μόνο εκ­πομπές και παρουσιαστές που έκαναν τη διαφορά στα ποσο­στά θεαματικότητας, το παι­χνίδι των μετεγγραφών, ακό­μη και των εσωτερικών μετα­κινήσεων, έχει πάρει φωτιά!

Τα κανάλια αφήνουν πί­σω τους τη φετινή σεζόν και έχουν ήδη καθίσει στα τραπέ­ζια των διαπραγματεύσεων σχεδιάζοντας την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022 που για πολ­λούς θα είναι η επανεκκίνη­ση μίας ελπιδοφόρας πορείας με αυξημένα τηλεοπτικά έσο­δα και υψηλά νούμερα τηλε­θέασης.

Στον ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να κάνει comeback... που θα έλεγε και Άντζελα Δημητρίου, με ένα κόνσεπτ που πριν από μερικά χρό­νια θα ήταν αδύνατο να φανταστεί τον εαυτό της σε αυτό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η Queen Dina θα αναλάβει την πα­ρουσίαση του «Αγρότης μόνος ψάχνει» που θα βγει στον αέρα από το φθινόπωρο.

Για το ριάλιτι μόδας «My Style Rocks» ο Τούρκος τηλεο­πτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί προωθεί την πρώην παίκτρια του «Survivor και νικήτρια του «GNTM» Κάτια Ταραμπάνκο.

Τι γίνεται όμως με τον Σάκη Ρουβά και το κανάλι του Φαλήρου; Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοφιλής τραγουδιστής, εδώ και πο­λύ καιρό δέχεται από τον αντα­γωνισμό προτάσεις για να φύγει από το κανάλι, όμως θα συνεχί­σει και του χρόνου στο «Voice».

Η παρουσίαση του μουσικού προγράμματος «The Masked Singer», μιας κοστοβόρας και φιλόδοξης παραγωγής με οικο­δεσπότη τον Σάκη Τανιμανίδη, αναβάλλε­ται προς το παρόν.

Εν τω μετα­ξύ οριστικοποιείται σιγά σιγά το παζλ του «Big Brother». Όπως λέγεται, πριν από λίγες μέρες υπέγραψε συμβόλαιο ο Γιώργος Τσαλίκης για να αναλάβει τη παρουσίαση των lives έχοντας στο πλευρό του, όπως όλα δείχνουν, τη Ναταλί Κάκκαβα και τον τρα­γουδιστή Γιώργο Παπαδόπουλο.

Και μπορεί ο Σπύρος Πα­παδόπουλος να έφυγε από τον Σκάι, αλλά ο Νίκος Κοκλώνης έρχεται κατά πάσα πιθανότητα στον σταθμό του Φαλήρου! Το χρυσό παιδί της ελληνικής τη­λεόρασης είναι σε ανοιχτό δί­αυλο επικοινωνίας με τον Σκάι τόσο για το σόου «Just the two of us» όσο και για το reality μόδας «Style me up» με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Ο Νίκος Κοκλώνης φαίνεται απο­φασισμένος να μετα­φέρει το μουσικού σό­ου στον Σκάι, καθώς δέχεται δελεαστικές προ­τάσεις συνεργασίας από τον σταθμό, αν και το Open είναι το κανάλι που πίστεψε τη συγκεκριμένη παραγωγή και την ανέδειξε στη βραδινή ζώνη του Σαββάτου, εξοστρακίζοντας τον ανταγωνισμό!

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved