Η Φάρμα Tελικός: Με αέρα νικητή ο Ντούπης - Απομονωμένος ο Κώστας Γκρέκας
Media

Η Φάρμα Tελικός: Με αέρα νικητή ο Ντούπης - Απομονωμένος ο Κώστας Γκρέκας

Η Φάρμα Tελικός: Η προκλητική συμπεριφορά του Κωνσταντίνου Μακρή και η σιωπή του Κώστα Γκρέκα.

Η ώρα για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, έφτασε. Το βράδυ της Πέμπτης 10/6 προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της Φάρμας. Οι τέσσερις φιναλίστ παρουσιάστηκαν με έναν κοινό σκοπό, τη μεγάλη νίκη αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ

Την ίδια στη Φάρμα είχαν επιστρέψει οι παλιοί παίκτες προκειμένου να εμψυχώσουν τους φιναλίστ αλλά και να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελευταίο γύρο αγωνισμάτων.

Στο επίκεντρο για άλλη μια φορά, ο Κωνσταντίνος Μακρής (Ντούπης) ο οποίος ξεκίνησε τη μέρα του τελικού, αρκετά ευδιάθετος, μιλώντας διαρκώς για την πρώτη θέση του νικητή. Ο ίδιος δεν δίστασε μάλιστα να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη λέγοντας πως το πρόσωπό του είναι ιδανικό για τη θέση του νικητή.

Από την άλλη, το δυνατό φαβορί, Κώστας Γκρέκας προτίμησε να απαντήσει με τη σιωπή του. Λίγο πριν μπουν στον αχυρώνα για τη διαδικασία του τελικού, ο Κώστας Γκρέκας προτίμησε να απομονωθεί στον εξωτερικό χώρο της Φάρμας, με τους συμπαίκτες του να σχολιάζουν την παρουσία του στο φινάλε του παιχνιδιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved