After Dark: Γιώργος Καραμίχος - Η σπάνια αναφορά στη μητέρα του επτάχρονου γιου του!
Media

After Dark: Γιώργος Καραμίχος - Η σπάνια αναφορά στη μητέρα του επτάχρονου γιου του!

After Dark: Όλα όσα δεν γνώριζες για την ζωή του γνωστού ηθοποιού - Οι σχέσεις με τα παιδιά του και η περίοδος που πέρασε στην Αμερική...

Άλλο ένα απολαυστικό After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ υποδέχτηκε στο πλατό του τον Γιώργο Καραμίχο. Ο γνωστός ηθοποιός, έτοιμος να περάσει σε αποκαλύψεις, μίλησε εξ αρχής για την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη, αλλά και το διάστημα που έζησε στην Αμερική.

Στο επίκεντρο της κουβέντας, η συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά, Ήλιος του ANT1 αλλά και η καθημερινότητα με τα παιδιά του, την κόρη του, η οποία πλέον είναι 23 ετών, αλλά και τον επτάχρονο γιο του.

«Ο μικρός μου γιος ήταν αυτός που με έκανε να θέλω να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα. Είναι 7 ετών πλέον. Του αρέσει πάρα πολύ εδώ γιατί ερχόταν συχνά, όλα αυτά τα χρόνια. Για διακοπές το καλοκαίρι, αλλά και μέσα στον χειμώνα ερχόμασταν καμιά φορά», είπε αρχικά για τον γιο του.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καραμίχος αποκάλυψε για τον γιο του και τη μητέρα του...

«Τώρα που υπήρξε αυτή η προοπτική να εγκατασταθούμε εδώ, ενθουσιάστηκε και ξεκίνησε σχολείο εδώ. Η μαμά του δουλεύει on line από εδώ. Δεν είναι Ελληνίδα, αλλά Μεξικάνα. Αποφάσισε πως θέλει να μείνει εδώ πλέον».

Δείτε το παρακάτω βίντεο από την εκπομπή, After Dark

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved