Ποια εκπομπή κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης στην prime time του Σαββάτου 4/12;
Media

Ποια εκπομπή κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης στην prime time του Σαββάτου 4/12;

Yπήρξαν εκπλήξεις στις επιλογές των τηλεθεατών για το βράδυ του Σαββάτου;


H prime time του Mega κέρδισε τη “μερίδα του λέοντος”, με τα δημοφιλή shows Μoney Drop και Master Chef να ξεπερνούν το 30%. Το τηλεπαιχνίδι του Γρηγόρη άγγιξε το 31% -είχαμε και την εμφάνιση των 2 κοριτσιών που διαγωνίστηκαν ξανά μετά το λάθος της παραγωγής.

H αποχώρηση της Δέσποινας από το Master Chef τίναξε τα 'μηχανάκια', καθώς μέχρι και χθες το reality μαγειρικής δεν είχε ξεπεράσει το 30% στη ζώνη του Σαββάτου.
Λίγο τα απρόοπτα, αλλά και το reality στοιχείο του χθεσινού επεισοδίου, χάρισε στο show ένα 30αρι και στα νεανικά κοινά πάνω από 39%!

Στον ευθύ ανταγωνισμό το 'Στην Υγειά μας' συγκέντρωσε χαμηλότερα ποσοστά, συγκριτικά με τα προηγούμενα Σάββατα -21.00-24.00 σχεδόν 16,5%-.

Αξιοσημείωτη, για άλλη μια φορά,η θετική αποδοχή της ταινίας που προβλήθηκε στην ΕΤ1. Ο 'πιανίστας' έκανε και διψήφια ποσοστά σε κάποια τέταρτα.(Η ταινία έκανε πάνω από 7% σε μέσο όρο)

'Πολικές' οι θερμοκρασίες για τα υπόλοιπα κανάλια. Ο Big Brother δεν κατάφερε να συγκινήσει ιδιαίτερα το κοινό, ενώ ο Ant1 αρκέστηκε στην 5η θέση με 8% -21.00-23.00 «κοντραρίστηκε» ακόμα και με την ΕΤ1-.

Πηγή: tvnea

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved