Αγγελική spoiler: Τελευταίο επεισόδιο: Η τύχη του Νικόλα, ο θάνατος του Δημήτρη και η ζωή μετά!
Media

Αγγελική spoiler: Τελευταίο επεισόδιο: Η τύχη του Νικόλα, ο θάνατος του Δημήτρη και η ζωή μετά!

Αγγελική spoiler: Απόψε το βράδυ παρακολουθούμε το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του Alpha και οι σεναριογράφοι για ακόμα φορά έχουν αποφασίσει να μας εκπλήξουν. 

Χθες το βράδυ, μετά την προβολή του προτελευταίου επεισοδίου, οι χρήστες του Twitter με τα σχόλιά τους μετέτρεψαν το hashtag #aggeliki σε πρώτο trend και όχι άδικα αφού παρακολουθήσαμε τον τραυματισμό του Νικόλα.

Με ανυπομονησία οι φαν της σειράς περιμένουν να δουν αν ο Νικόλας είναι καλά στην υγεία του και απόψε, στο τελευταίο επεισόδιο θα αποκαλυφθεί ότι θα γίνει καλά, όπως μαθαίνουμε.

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Ο Δημήτρης προσπαθεί να πυροβολήσει την Αγγελική αλλά μπαίνει μπροστά ο Νικόλας για να τη σώσει και τραυματίζεται βαριά. Η Αγγελική τον πάει στο νοσοκομείο και εκεί εμφανίζεται και ο Στέφανος. Εκείνη του ανοίγει την καρδιά της, του λέει κάποια πράγματα όμως ο Στέφανος την έχει ήδη συγχωρήσει για τις πράξεις της, γιατί της λέει ότι την κατανοεί.

Παρακολουθούμε τον Νικόλα, παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης να γίνεται καλά.

Ο Δημήτρης όμως, πεθαίνει. από τα χέρια της Αθηνάς. Η γλυκόπικρη γεύση που μας αφήνουν οι παραπάνω σκηνές εξαφανίζεται όταν βλέπουμε έναν χρόνο μετά τις συμβαίνει στη ζωή των ηρώων της σειράς.

Στην αυλή της οικογένειας Ζάχου έχει στρωθεί ένα τραπέζι και η ζωή έχει ξανά νόημα. Το άσχημο παρελθόν μένει για πάντα πίσω. Όλοι είναι χαρούμενοι και έχουν δίπλα τους το ταίρι τους. Η Αγγελική με τον Στέφανο και τη Δανάη, η Σοφία με τον Ανδρέα, ο Μιχάλης με την Κατερίνα, ο Αποστόλης με την Ιωάννα, η Λένα με τον Θωμά και η Όλγα... Όλοι είναι εκεί και απολαμβάνουν το δώρο της ζωής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved