8 λέξεις: «Λύγισε» το Twitter ο Παρτσαλάκης με την ερμηνεία του στο φινάλε - Τον αποθέωσαν
Media

8 λέξεις: «Λύγισε» το Twitter ο Παρτσαλάκης με την ερμηνεία του στο φινάλε - Τον αποθέωσαν

8 λέξεις: Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, η Ηλιάνα συνελήφθη και ο Άκης, σοκαρισμένος, ήταν σίγουρος πως κάποιο λάθος είχε γίνει.

Ο αστυνόμος Βρανάς ανέκρινε την Ηλιάνα, η οποία αρχικά αρνήθηκε τα πάντα, όταν όμως της παρέθεσε τα αδιάσειστα στοιχεία της ενοχής της, δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα άλλο, παρά να παραδεχτεί τους φόνους που έχει διαπράξει. Ο Άκης έμαθε για την ομολογία της κόρης του και κατέρρευσε. Ο τελευταίος διάλογος κόρης και πατέρα ήταν οδυνηρός και για τους δύο.

«Σκότωσες και θα πληρώσεις, για εμένα δεν υπάρχεις πια», είπε στην κόρη του όταν πήγε να τη δει στη φυλακή.

Όλοι οι άλλοι, έμαθαν τα νέα από τις ειδήσεις και συμπόνεσαν τον Αρώνη για την τραγωδία που του χτύπησε την πόρτα. Το ερώτημα τώρα ήταν, κατά πόσο θα άντεχε ο ίδιος να σηκώσει αυτό το βάρος.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης που υποδύεται τον Άκη Αρώνη στην τηλεοπτική σειρά του ΣΚΑΙ, αποθεώθηκε για την ερμηνεία του στο τελευταίο επεισόδιο από τους τηλεθεατές και χρήστες του Twitter. Ωστόσο, οι τηλεθεατές στήριξαν και τον "Άκη Αρώνη" γράφοντας πως πρέπει να παραμείνει δυνατός!

Δείτε μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε ένα απόσπασμα:

Σε αντίθεση όμως με τον Άκη, η Ναυσικά έπλεε σε πελάγη ευτυχίας με την επικείμενη βράβευσή της ενώ και άλλα χαρμόσυνα γεγονότα ήρθαν λίγο μετά να προστεθούν στο ευχάριστο κλίμα: Έρωτες δημιουργήθηκαν και έρωτες φούντωσαν, οικογένειες μεγάλωσαν, φιλίες και ζευγάρια ξαναβρήκαν τις ισορροπίες τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved