Γιάννης Πρετεντέρης: Ξανά στο δελτίο ειδήσεων – Η ανακοίνωση του Mega
Media

Γιάννης Πρετεντέρης: Ξανά στο δελτίο ειδήσεων – Η ανακοίνωση του Mega

«Εντεταλμένος σύμβουλος Ειδήσεων και Ενημέρωσης του MEGA αναλαμβάνει ο Γιάννης Πρετεντέρης και είναι και επίσημο! 

Ο τηλεπτιοπτικός σταθμός με λιτή ανακοίνωση αναφέρει: «Εντεταλμένος σύμβουλος Ειδήσεων και Ενημέρωσης του MEGA αναλαμβάνει ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Από τον Σεπτέμβριο, θα είναι ο βασικός σχολιαστής του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του MEGA και θα έχει την ευθύνη της κάλυψης των μεγάλων γεγονότων και των συνεντεύξεων».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιάννης Πρετεντέρης από το 1989 μέχρι το 2018 παρουσίαζε την πολιτική και ενημερωτική εκπομπή «Ανατροπή» και ήταν πολιτικός σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega Channel!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στις αρχές Απριλίου ο Γιάννης Πρετεντέρης είχε ανακοινώσει δημόσια ότι είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

«Τώρα πληροφορούμαι ότι βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Ηθικό ακμαιότατο. Πειθαρχία. Υπομονή. Απομόνωση. Ευτυχώς έχω πολλά βιβλία για διάβασμα. Θα περάσει κι αυτό. Δεν ξέρω τι νομίζει ο Κινέζος, αλλά εμείς φάγαμε τα νιάτα μας στους Βιετκόνγκ!», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πρετεντέρης στα social media.

Και στη συνέχεια μας είχε ενημερώσει ότι το ξεπέρασε με νέα ανάρτησή του. «Σας είχα πει εξ αρχής ότι κι αυτό θα περάσει. Ε, λοιπόν πέρασε. Μετά από μέρες συμβίωσης, οι δρόμοι μας με τον κορονοϊό χώρισαν. Ευχαριστώ για την αγάπη, το ενδιαφέρον και τις ευχές σας. Καλή Ανάσταση σε όλους και όλες, τα καλύτερα έρχονται!», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved