Μαύρα Μεσάνυχτα: Ο Βασίλης πεισμωμένος απορρίπτει τη Τζία
Media

Μαύρα Μεσάνυχτα: Ο Βασίλης πεισμωμένος απορρίπτει τη Τζία

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαύρα Μεσάνυχτα, ο Θράσος ενοχλείται από την προκλητική στάση που κρατάει η Λένα απέναντί του.

Με τα προβλήματα όμως να συσσωρεύονται στο μαγαζί, δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί όσο πρέπει μαζί της. Η Σιλβή ψάχνει τρόπο να πείσει τον Ερρίκο να παραμείνει στη δουλειά, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Η Πένυ αποφασισμένη να μην εξαρτάται πλέον απ’ το μπαμπά και τη μαμά επιχειρεί να σταθεί στα «δικά της πόδια». Η Τζία μετανιωμένη, προσπαθεί να τα ξαναβρεί με το Βασίλη αλλά τρώει ήττα. Ο Θράσος μαθαίνει από πρώτο χέρι ότι ο αστυνόμος που έχει αναλάβει την υπόθεση Μπεχράκη – Σπύρου παίζει με άλλους κανόνες. Ο αστυνόμος Γλάρος πιέζει και απειλεί.

Ο Ερρίκος αναλαμβάνει να βγάλει το Θράσο απ’ το κρατητήριο και κείνος τον πείθει να παραμείνει κοντά του στη δουλειά. Η Σιλβή ζητάει από Λάζαρο και Ζαν – Κλόντ να ερευνήσουν περί Γλάρου, για να ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν. Παράλληλα, προσπαθεί να ξεφύγει απ’ το παρελθόν της που την κυνηγάει. Η Λένα χρησιμοποιεί τον Πιτ – Μπουλ, με σκοπό να κάνει τον Θράσο να ζηλέψει. Ο Νικόλας αδέξια επιχειρεί να προσεγγίσει εκ νέου την Πένυ αλλά τα κάνει χειρότερα. Ο Βασίλης πεισμωμένος απορρίπτει τη Τζία αλλά εκείνη δεν θα δεχτεί αμαχητί την απόρριψη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved