Καλό Μεσημεράκι: Η απίστευτη ατάκα του Μουτσινά στην πρεμιέρα του και το νυφικό της Βάνιας!
Media

Καλό Μεσημεράκι: Η απίστευτη ατάκα του Μουτσινά στην πρεμιέρα του και το νυφικό της Βάνιας!

O Νίκος Μουτσινάς και η εκπομπή, Καλό Μεσημεράκι επέστρεψαν στον ΣΚΑΪ! 

Ο Νίκος Μουτσινάς ήρθε ανανεωμένος και με φόρα και με τη γνωστή παρέα στο πλευρό του, στην πιο «theatrale» εκπομπή της τηλεόρασης! Stand up, Χρυσή Τηλεόραση και επιπλέον ενότητες που μας παίρνουν τα μυαλά και θα μας κρατά συντροφιά για δύο ώρες το μεσημέρι!

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός έχει και αυτή τη σεζόν δίπλα του την Ματίνα Νικολάου, δηλαδή την γνωστή μας Βάνια η οποία είναι πιο τρελαμένη από ποτέ και την αγαπημένη μας μπάντα, τους Alcatrash, που θα μας ξεσηκώσουν με τις «πειραγμένες» διασκευές τους!

Ο Νίκος τόνισε: «Μας λείψατε! Μας λείψατε! Καλό Μεσημεράκι σε όλους… Γίνονται κάποιοι μονόλογοι το είδα στις πρεμιέρες, δεν έχουμε χρόνο λέει η άλλη…. Περάσαμε ένα εξαιρετικό καλοκαίρι. Ξεκίνησαν τα σχολεία, καλή αρχή στους μαθητές… καλή αρχή και στους τηλεοπτικούς μαθητές αφού ξεκίνησαν πολλές εκπομπές…»!

Και στη συνέχεια εισέβαλε η Βάνια ντυμένη στα λευκά και φυσικά δεν θα μπορούσε ο παρουσιαστής να μην σχολιάσει την εμφάνισή της «ωραία νυφούλα! Να ζήσεις»!

Χορός, τραγούδι, ατάκες και σχόλια που μας κάνουν να δούμε τη ζωή με άλλο μάτι. Η εκπομπή, Καλό Μεσημεράκι που πέρυσι σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης επέστρεψε σήμερα στις 13 στις 15.00!

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω από την πρεμιέρα της εκπομπής, Καλό Μεσημεράκι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved