Ελένη: «Κάγκελο» με την ατάκα του Χρήστου Βασιλόπουλου – «Συγγνώμη, δεν το ήξερα»!
Media

Ελένη: «Κάγκελο» με την ατάκα του Χρήστου Βασιλόπουλου – «Συγγνώμη, δεν το ήξερα»!

Η Ελένη Μενεγάκη συνομίλησε μέσω skype με τον Χρήστο Βασιλόπουλο ο οποίος βρίσκεται στο Λος Άντζελες!

Ο ηθοποιός ζει μόνιμα πια στο Λος Άντζελες και... ξαγρύπνησε για να μιλήσει στην Ελένη Μενεγάκη για την οικογένειά του, αλλά και τους ρόλους του στην Αμερική.

Η παρουσιάστρια αρχικά είπε «Τι να πω καλημέρα ή καλησπέρα» και όταν ο ηθοποιός της απάντησε ότι είναι 3:30 τα ξημερώματα, η παρουσιάστρια ταράχτηκε!

Και πρόσθεσε: «Ότι θα ξενυχτούσα για σένα μετά από τόσα χρόνια, δεν το περίμενα!»!

Στη συνέχεια ανέφερε στην Ελένη Μενεγάκη: «Ο γιος μου μού έχει αλλάξει τη ζωή. Επαγγελματικά, συναισθηματικά… Το καταλαβαίνει και ο Σάββας, και όσοι έχουν παιδιά. Πάντα ήθελα να γίνω πατέρας και να κάνω οικογένεια, περίμενα το σωστό timing, τον σωστό άνθρωπο…».

Και πρόσθεσε: «Αυτό που με έκανε να φύγω ήταν ότι ήθελα επαγγελματικά να ανοίξω τους ορίζοντες μου. Να κάνω κάτι σε πιο international επίπεδο. Δεν ήξερα ότι θα έμενα τόσα χρόνια στην Αμερική. Ήρθα να ψάξω και να ψαχτώ. Μου έδινα δύο χρόνια. Είπα στον εαυτό μου “έκλεισα μία μικρού μήκους ταινία”, που πήγε σε φεστιβάλ, οπότε είπα ότι μπορώ να κάνω κάτι εδώ πέρα. Στη συνέχεια άρχισα να κλείνω περισσότερες δουλειές».

Και τόνισε ότι η προφορά του είναι τόσο καλή, που υποδύεται ρόλους που συνήθως μένουν στην Αμερική, την Νέα Υόρκη ή το Λος Άντζελες.

Όσον αφορά την ταινία στην οποία συμμετείχε και πρωταγωνιστεί ο Αντόνιο Μπαντέρας, είπε:

«Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία να δουλεύεις με τον Αντόνιο Μπαντέρας»!

Δείτε το βίντεο παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved