Χατζηνικολάου: Αποκάλυψε τη συνομιλία του με τη Φώφη Γεννηματά μερικές ώρες πριν φύγει από τη ζωή
Media

Χατζηνικολάου: Αποκάλυψε τη συνομιλία του με τη Φώφη Γεννηματά μερικές ώρες πριν φύγει από τη ζωή

Σοκαρισμένος ο Νίκος Χατζηνικολάου με την απώλεια της Φώφης Γεννηματά. Το βράδυ της Δευτέρας (25-10) μέσα από το δελτίο ειδήσεων ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος αποκάλυψε πως είχε μιλήσει μαζί της την Κυριακή το πρωί.

«Μίλησα μαζί της την Κυριακή το πρωί και η Φώφη Γεννηματά πίστευε ότι πάει καλύτερα και ότι την εβδομάδα αυτή που ξεκίνησε, στη διάρκεια της εβδομάδας, κάποια στιγμή θα επέστρεφε στο σπίτι της. Είναι πολύ μεγάλο το σοκ αυτής της ραγδαίας επιδείνωσης, που νομίζω δεν την περίμενε κανένας», είπε θέλοντας να επισημάνει πόσο αιφνίδιος ήταν ο θάνατός της.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών και η είδηση του θανάτου της προκάλεσε σοκ και θλίψη. Μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας της, η Φώφη Γεννηματά άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα (25/10) το μεσημέρι.

Ήταν 12 Οκτωβρίου όταν η ίδια με ανακοίνωσή της αποκάλυψε ότι θα απέχει από τον αγώνα για τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΚΙΝ.ΑΛ καθώς έπρεπε να αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά τον καρκίνο.

Λίγες ώρες πριν είχε εισαχθεί στον Ευαγγελισμό με κρίση ιλεού με το ιατρικό ανακοινωθέν να τονίζει ότι επρόκειτο για υποτροπή της βασικής της νόσου.

Στη γενναία ανακοίνωση που προέβη η ίδια το ίδιο απόγευμα, έδειχνε αποφασισμένη να βγει και πάλι νικήτρια από τη συγκεκριμένη μάχη όμως δεν κατάφερε.

Η Φώφη Γεννηματά βρισκόταν σε προεκλογική περίοδο για τις εκλογές στο ΚΙΝ.ΑΛ για τη διεκδίκηση της προεδρίας και ανακοίνωσε ότι αποχωρούσε προκειμένου να δώσει προτεραιότητα στην υγεία της.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωσή της ανέφερε:

"Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής".

Σήμερα, μετά από επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου, έγινε γνωστό ότι η γνωστή πολιτικός που με όλες τις δυνάμεις της πάλεψε για να νικήσει και τη μάχη αυτή, άφησε την τελευταία της πνοή.

Το επίσημο ανακοινωθέν για τον θάνατό της αναφέρει:

«Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μ.μ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός απεβίωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις προσπάθειες των θεραπόντων γιατρών» αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν. «Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της».

Διαβάστε επίσης

Φώφη Γεννηματά: Η επιθυμία της οικογένειάς της για την κηδεία!

Σία Κοσιώνη: Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή της για τη Φώφη Γεννηματά: «Αχ Παναγιά μου…»

Φώφη Γεννηματά: Εθνικό πένθος την ημέρα της κηδείας της - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved