Γιώργος Αρμένης:«Είναι ντροπή να κουβεντιάζουμε για κακοποιητικές συμπεριφορές. Πλήττεται το θέατρο»
Media

Γιώργος Αρμένης:«Είναι ντροπή να κουβεντιάζουμε για κακοποιητικές συμπεριφορές. Πλήττεται το θέατρο»

Ο Γιώργος Αρμένης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο.

Ο Γιώργος Αρμένης έδωσε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την σχέση του με τον Κάρολο Κουν, τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο αλλά και τον χαμό της γυναίκας του.

«Όταν πήγα στον Κάρολο Κουν και του είπα ότι θέλω να γίνω συγγραφέας, εκείνος μου είπε: ‘κάτσε να γίνεις ηθοποιός και μετά γίνεσαι και συγγραφέας’. Ο Κάρολος Κουν ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Ήμασταν ξύλα απελέκητα και εκείνος μας ‘λουστράρισε’ και μας ‘έφτιαξε’. Πριν γίνω ηθοποιός έκανα του κόσμου τις δουλειές. Είχα δουλέψει σε μπακάλικα, μάζευα γιασεμιά και πευκοβελόνες, τα έκανα ματσάκια και τα πουλούσα», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια μίλησε για το κίνημα του #Metoo και δήλωσε:«Είναι ντροπή να κουβεντιάζουμε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές. Πλήττεται το θέατρο και δεν μπορούμε να μπούμε όλοι στο ίδιο σακί».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον χαμό της συζύγου του και τον πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ.

«Δεν ξέρω τη λέξη ‘πατέρας’. Δεν την έχω πει ποτέ μέχρι και σήμερα. Η μητέρα μου ήταν και πατέρας και μάνα για μένα. Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που έχασα τη σύζυγό μου. Η ανάμνηση πάντα μένει. Δε με φοβίζει τίποτα πια. Έχω συμβιβαστεί με τον θάνατο. Έχω αποφασίσει να αποτεφρωθώ».

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Το παράπονό της που δεν έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό και ο πόνος στη μέση της

Θεοφανία Παπαθωμά: «Λατρεύω τους ρόλους εποχής, θα ήθελα να ζω στην εποχή της αναγέννησης»

Κατερίνα Καινούργιου: «Το στομάχι μου, συγνώμη, δεν μπορώ να μιλήσω» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved