Η Φάρμα: Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης...έκανε κοιλιακούς και το Twitter έκλαψε από τα γέλια!
Media

Η Φάρμα: Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης...έκανε κοιλιακούς και το Twitter έκλαψε από τα γέλια!

Το σημερινό επεισόδιο της Φάρμας (15-12) είχε πραγματικά τα πάντα: εκπλήξεις, ανατροπές, τραγούδι, χορό και... κοιλιακούς, που σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε. 

Είναι από τα αγαπημένα ριάλιτι, που ξεκίνησε πριν από ελάχιστες εβδομάδες και ήδη έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο το παρακολουθεί φανατικά και παίρνει ξεκάθαρη θέση στις εξελίξεις.

Οι φετινοί παίκτες της Φάρμας, έχουν δηλώσει από την είσοδό τους κιόλας ότι είναι έτοιμοι να βάλουν τα δυνατά τους και να τα καταφέρουν. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, είναι ένας από τους παίκτες, που έχουν προκαλέσει τρομερή εντύπωση στο κοινό ήδη από την αρχή του ριάλιτι και οι τηλεθεατές συνεχώς τον σχολιάζουν. Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε την Αθανασία Τσουμελέκα να κάνει κοιλιακούς και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να της ζητάει να κάνουν μαζί. Έτσι και έγινε, με την Αθανασία να του δείχνει την άσκηση και εκείνος να τα καταφέρνει πολύ καλά.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Λίγο μετά τη γυμναστική, εκείνος είπε ότι παλαιότερα είχε ασχοληθεί με τον πρωταθλητισμό και μέχρι και τα 65 του χρόνια έκανε έντονη γυμναστική, μέχρι που ένας τραυματισμός, τον ανάγκασε να σταματήσει. Το Twitter έστησε πάρτι στα σχόλια, τα οποία ήταν πραγματικά απολαυστικά.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

Η Φάρμα: Η Αγγελική Ηλιάδη τραγούδησε Θεοδωρίδου και το Twitter πήρε φωτιά!

Η Φάρμα: Η αρνητική ψηφοφορία για τον δεύτερο μονομάχο!

Η Φάρμα: Εκτός εαυτού η Σάσα Μπάστα: «Θα της δώσω μία και θα πάει απέναντι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved