Tα 10 πιο trending βίντεο της τηλεοπτικής χρονιάς που φεύγει! Έγινε στην ελληνική TV χαμός! (videos)
Media

Tα 10 πιο trending βίντεο της τηλεοπτικής χρονιάς που φεύγει! Έγινε στην ελληνική TV χαμός! (videos)

Η χρονιά που φεύγει, αφήνει πίσω της ανάμεικτα συναισθήματα και σίγουρα αποτυπωμένες πολλές περίεργες, άβολες, έντονες στιγμές μέσα από την ελληνική τηλεόραση. 

Αν κρίνουμε από τα views των βίντεο που φιλοξενήσαμε μέσα στο 2021 στο gossip-tv, τότε κάποια γεγονότα που καταγράφηκαν σε τηλεοπτικά πλατό ή εκτός αυτών από την κάμερα, σίγουρα έμειναν ανεξίτηλα στη μνήμη όλων.

Ας δούμε όμως τα πιο trending βίντεο της τηλεοπτικής χρονιάς που φεύγει τα οποία ομολογουμένως είναι άκρως ενδιαφέροντα:

Το Πρωινό: Απίστευτη ένταση ανάμεσα σε Σκορδά - Σαλαγκούδη: «Μου κάνεις προσωπική επίθεση»

Στις 5 Απριλίου φιλοξενήθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη στο πλατό του Πρωινού και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor όμως ξαφνικά υπήρξε ένταση ανάμεσα σε εκείνη και τη Φαίη Σκορδά. Δείτε το παρακάτω βίντεο με όλα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες:

GNTM 4: Οι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό! Σηκώθηκαν και χειροκροτούσαν την 19χρονη Ειρήνη

Άφωνους, με… το στόμα ανοιχτό, speechless και με όσους τρόπους μπορεί να ειπωθεί, άφησε τους κριτές του GNTM 4 ένα κορίτσι που στάθηκε απόψε μπροστά τους. Ο λόγος για την Ειρήνη, η οποία, σύμφωνα με τον Γιώργο Καράβα, είναι το επόμενο top model της Ελλάδας, η επόμενη Ροζάνα Γεωργίου. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Η επική φάρσα του «Πάμε Δανάη!» στη Μαριαλένα - Πώς αντέδρασε όταν η σερβιτόρα έδειξε να γνωρίζει... πολύ καλά τον Σάκη

Ποιος είδε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και δεν τη φοβήθηκε όταν διαπίστωσε ότι η σερβιτόρα στο καφέ όπου βρισκόταν με τον Σάκη Κατσούλη είχε αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση μαζί του. Απολαυστικό το βίντεο:

Άκης Πετρετζίκης: Επιβεβαίωσε στο Instagram ότι θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς

Εκείνες τις ημέρες αναρωτιόμασταν όλοι ποια είναι η κούκλα Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ που θα έφερνε στον κόσμο το παιδί του Άκη Πετρετζίκη. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Η Σοφία Μουτίδου παρουσίασε στο κοινό τον συντροφό της

Μεγάλος έρωτας για Παναγιώτη και Ανχελίτα στο σπίτι του Big Brother

Η σπάνια εμφάνιση της Ειρήνης Μερκούρη με τον σύζυγό της

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για το μονόπετρο της Νικολέττας Τσομπανίδου που προκάλεσε... χαμό!

Γυμνά τα μέλη της Μπλε Ομάδας του Survivor στην παραλία

Ο Γιώργος Λιάγκας στο πλατό του Πρωινού!

Στις 13 Ιανουαρίου του 2021 και ενώ οι φήμες ήθελαν τον Γιώργο Λιάγκα να επιστρέφει στο πλατό του Πρωινού, εκείνος εμφανίστηκε, ανεπίσημα εκεί, επιβεβαιώνοντας όλα όσα γράφονταν εκείνες τις ημέρες.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved