Ο Δάσκαλος: Στον «αέρα» η πρεμιέρα της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega!
Media

Ο Δάσκαλος: Στον «αέρα» η πρεμιέρα της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega!

To MEGA, για την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022, έχει εντάξει στη φα­ρέτρα του τη νέα δραματική σειρά «Ο δάσκαλος», σε σενάριο και σκη­νοθεσία Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Στην πολυαναμενόμενη σειρά πρωταγωνιστούν ο ίδιος ο σεναριογράφος, η Χάρις Αλεξίου, η Μαρία Καβογιάννη, ο Φάνης Μουρατίδης, η Κλέλια Ανδριολάτου κ.ά. Οι συντελεστές έχουν ξεκινήσει γυρίσμα­τα, από το προηγούμενο καλοκαίρι, με σκοπό να συγκεντρώσουν το απαιτούμενο στοκ επεισοδίων και η σειρά να βγει στον «αέρα». Το πότε είναι ένα μεγάλο ερώτημα.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού, αρχι­κά, σχεδιάζουν η πρεμιέρα της σειράς να γίνει τον ερχόμενο Απρίλιο ώστε τα λίγα επεισόδια που έχουν συμφωνηθεί να φτάσουν μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Παράλληλα, όμως, υπάρχει και μία έντο­νη σκέψη η σειρά να μετατεθεί για την επόμενη σεζόν και να αποτελέσει ένα από τα δυνατά «όπλα» του σταθμού.

Η ιστορία θέλει έναν δάσκαλο μουσικής να ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα φεστιβάλ μου­σικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και τις παθογένειές της, βρίσκεται μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία.

Πηγή: Μy TV

Διαβάστε επίσης:

Φάνης Μουρατίδης: Η σειρά του Παπακαλιάτη και τα δημοσιεύματα περί χωρισμού με την Παπαχαραλάμπους

O δάσκαλος: Αυτόν τον ρόλο θα παίξει η Χάρις Αλεξίου και τον πρόδωσε ο Φάνης Μουρατίδης

Απίθανη η Χάρις Αλεξίου - Χωρίς ίχνος μακιγιάζ στα γυρίσματα της σειράς του Παπακαλιάτη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved