Σπίτι με το Mega: Ο φανερά αδυνατισμένος Μακεδόνας, οι ερμηνείες και η αποθέωση του Παπαγεωργίου
Media

Σπίτι με το Mega: Ο φανερά αδυνατισμένος Μακεδόνας, οι ερμηνείες και η αποθέωση του Παπαγεωργίου

Το «Σπίτι με το MEGA», υποδέχτηκε χθες το βράδυ (19/2) τον Κώστα Μακεδόνα 

Ο αγαπημένος ερμηνευτής, με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα φωνής, έκανε αναδρομή στην πορεία του που μετράει πάνω από τρεις δεκαετίες σε μία ξεχωριστή μουσική βραδιά με πλειάδα καλεσμένων και πολλές εκπλήξεις.

Δίπλα στον Κώστα Μακεδόνα βρέθηκαν οι: Κατερίνα Κούκα, Μαρίζα Ρίζου, Onirama, Πολυξένη Καράκογλου, Σαββέρια Μαργιολά, Ασπασία Στρατηγού, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Γιώργος Παπαγεωργίου.

Μάλιστα, για τον τελευταίο το Twitter πήρε φωτιά όταν βρέθηκε επί σκηνής με τον Μακεδόνα και ερμήνευσαν μαζί το "Πάρτο Λίζα". Ο ηθοποιός αποθεώθηκε για τη φωνή του και το μπρίο του. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Μαζί με τους Onirama, ο Κώστας Μακεδόνας τραγούδησε το "Θεσσαλονίκη μου", θυμίζοντας προς πάσα κατεύθυνση την καταγωγή του την οποία δεν ξεχνά ποτέ. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Μία από τις πιο δυνατές στιγμές της βραδιάς ήταν το ντουέτο του με την Κατερίνα Κούκα με την οποία τραγούδησαν το "Η αγάπη θέλει δύο". Δείτε τους στο παρακάτω βίντεο:

Μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της βραδιάς όμως ήταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου η οποία μάλιστα δεν τραγούδησε κάποιο rock κομμάτι αλλά το "Αντικριστά". Δείτε τους παρακάτω:

Όσο για το Twitter, οι χρήστες έδειξαν να προτιμούν το συγκεκριμένο μουσικό πρόγραμμα, αποθεώνοντας τον Γιώργο Παπαγεωργίου για την ερμηνεία του στο πλευρό του Κώστα Μακεδόνα. Αξίζει να δείτε παρακάτω κάποια από τα αποθεωτικά σχόλια για τον πρωταγωνιστή της σειράς "Σκοτεινή θάλασσα":

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved