Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανεβάζει το μεγαλύτερο έργο της ζωής του»
Media

Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανεβάζει το μεγαλύτερο έργο της ζωής του»

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μίλησε στο «Τι Λες Τώρα» για την πρόταση που έκανε στον Νίκο Κοκλώνη, το δοκιμαστικό του στο Breakfast@Star, το τέλος της συνεργασίας του με την Ιωάννα Μαλέσκου αλλά αναφέρθηκε και στον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ανέβασε πρόσφατα story, στο οποίο πρότεινε στον Νίκο Κοκλώνη κάτι τεράστιο: στο επόμενο J2US να εμφανιστεί ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση.

«Ως ζευγάρι μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί. Το πουλάνε ωραία, υπάρχει υλικό», είπε και σχολίασε τα εξής για τον αρραβώνα του ζευγαριού: «Ο Μαυρίκιος ανεβάζει το μεγαλύτερο έργο της ζωής του, με πρωταγωνίστρια την Ιλάειρα κι εμείς είμαστε θεατές. Θα φανεί στο χειροκρότημα πως θα καταλήξει».

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης δήλωσε πως η εμφάνισή του στο Breakfast@Star ήταν δοκιμαστικό και επειδή είναι παλιά καραβάνα, όπως είπε χαρακτηριστικά, καταλαβαίνει πως όταν θέλουν να δουν κάποιον τον βάζουν να δοκιμαστεί σε κανονική συνθήκη.

Για τη συνεργασία του πέρυσι με την Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε: «Δεν ταίριαξε όλο πέρυσι. Πολλές φορές ο καθένας έχει τα δικά του θέλω. Διαφώνησα στον τρόπο που καταλήξαμε και ίσως δεν αναγνωρίστηκε μία στήριξη που μπορεί αν είχε δοθεί».

Πάντως, ο ίδιος θα συνεργαζόταν ξανά με την παρουσιάστρια, όμως κάτω υπό άλλες συνθήκες.

Για την πατρότητα δήλωσε πως δεν υπάρχει λέξη που να περιγράφει αυτό το συναίσθημα και ότι έχει γίνει πιο συγκροτημένος στη ζωή του.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved