Χίλντα Ηλιοπούλου: Η κόρη του αξέχαστου Ηλιοπούλου παίζει στις Άγριες Μέλισσες – Αγνώριστη
Media

Χίλντα Ηλιοπούλου: Η κόρη του αξέχαστου Ηλιοπούλου παίζει στις Άγριες Μέλισσες – Αγνώριστη

Κι όμως μετά από χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη, η Χίλντα Ηλιοπούλου, η κόρη του αξέχαστου Ντίνου Ηλιόπουλου επέστρεψε μέσα από την επιτυχημένη σειρά, Άγριες Μέλισσες και είναι αγνώριστη!

Μπορεί η Χίλντα Ηλιοπούλου να έχει παίξει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις, ωστόσο τηλεοπτικά είχαμε να τη δούμε πολλά χρόνια.

Παράλληλα ασχολείται και με το σπικάζ σε μεταγλωττίσεις ξένων σειρών ενώ η τελευταία της τηλεοπτική συμμετοχή ήταν το 2001 στη σειρά του Star «Δροσουλίτες».

Πάντα γοητευτική και λαμπερή η Χίλντα Ηλιόπουλου έχει ήδη κερδίσει το κοινό με το ρόλο της στη σειρά. Η ηθοποιός υποδύεται την Άννα Μόρτζου, τη μητέρα της τηλεοπτικής Ρένας Μόρτζου.

Δες ένα σχετικό απόσπασμα από τη σειρά

Η Χίλντα είναι η κόρη του δημοφιλούς κωμικού Ντίνου Ηλιόπουλου.

«Δεν υπήρχαν Κυριακές για την οικογένεια Ηλιόπουλου και να είμαστε όλοι μαζί. Δεν υπήρχαν γιορτές, ρεπό, τίποτα. Υπήρχε πολλή δουλειά για τον μπαμπά. Πήγαινα εγώ στο θέατρο για να «γνωρίσω» τον μπαμπά μου. Εκεί τον είδα να μιλάει, να ανοίγεται, να βλέπω πόσο σπουδαίος και ευγενής άνθρωπος είναι. Το θέατρο για τον μπάμπω ήταν η ζωή του, η ανάσα του. Σκεφτείτε ότι ακόμα και σήμερα οι θαυμαστές του και οι άνθρωποι του θεάτρου γνωρίζουν περισσότερα από εμάς.

Σε ηλικία 10 ετών είχα ήδη παίξει μαζί του και στο θέατρο και σε ένα σίριαλ. Ηξε¬ρε τη λατρεία μου για το σανίδι. Στην εφηβεία μου, μου έκανε δώρο τους δίσκους του και μου είπε: «Ξέρεις να ακούς». Μεγάλη κουβέντα αυτή και δεν θα την ξεχά¬σω ποτέ. Ο μπαμπάς μου άνοιξε τα μάτια και για τον χορό. Θυμάμαι κάποτε μου ‘χε πει: «Για να είσαι αυτό που ονειρεύεσαι πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα». Ο μπαμπάς μπορεί να ήταν «αόρατος» από την οικογένεια, αλλά παράλληλα βλέπαμε μα¬ζί μιούζικαλ, μάπετ σόου, ταινίες. Στην οικογένεια μας υπήρχαν αυτές οι αντιφάσεις της ζωής», έχει πει η ίδια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved