Άγριες μέλισσες: Ηλιοπούλου: «Η Ρένα θα ζήσει και άλλες εκπλήξεις από τον Νικηφόρο, δυσάρεστες»
Media

Άγριες μέλισσες: Ηλιοπούλου: «Η Ρένα θα ζήσει και άλλες εκπλήξεις από τον Νικηφόρο, δυσάρεστες»

Η κόρη του αξέχαστου Ντίνου Ηλιόπουλου, Xίλντα, είδε τις «Άγριες μέλισσες» ως μια ευκαιρία να επιστρέψει στην υποκριτική.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την ηρωίδα της και πώς προέκυψε η πρόταση για τη σειρά εποχής του ΑΝΤ1.

Πώς προέκυψε η πρόταση για τις «Άγριες μέλισσες»;

Με κάλεσε η casting director της σειράς, Μιράντα Ρωσταντή, και, μαζί με το σκηνοθέτη, Λεύτερη Χαρίτο, μου εξήγησαν ότι με ήθελαν για να υποδυθώ μια γυναίκα άλλης εποχής, την Άννα Μόρτζου, που βάζει την οικογένειά της πάνω από όλα.

Η ηρωίδα σας ζει για τον άντρα της και τα παιδιά της; Είναι, δηλαδή, κάτω από τη σκιά τους;

Μη βλέπετε την Άννα με τη μοντέρνα ματιά του σήμερα. Εκείνη ξέρει το ρόλο της στην κοινωνία. Ήθελε να παντρευτεί και να κάνει μια όμορφη οικογένεια. Δίνει μεγάλη τρυφερότητα και αγάπη σε όλα της τα μέλη, κρατάει τις ισορροπίες μεταξύ πατέρα και κόρης και θέλει ένα σωστό σύντροφο για τη Ρένα. Θεωρεί τον Νικηφόρο καλό γαμπρό, αλλά δεν παραβλέπει το γεγονός ότι ήταν παντρεμένος και ότι η κόρη της θα βρεθεί να μεγαλώνει ένα ξένο παιδί, τον Σέργιο. Όλο αυτό θέλει πολλά κότσια για να το δεχτεί. Πολλές φορές, νιώθοντας τον κίνδυνο της πρώτης του γυναίκας, της Ασημίνας, με το φόβο ότι απειλεί την ευτυχία της κόρης της, έχει πιάσει τη Μυρσίνη και της έχει πει «τι γίνεται εδώ;». Η Άννα αποσκοπεί σε έναν καλό γάμο για το παιδί της, αλλά ενδόμυχα νιώθει ότι ο Νικηφόρος δεν έχει ξεπεράσει την Ασημίνα, την οποία θεωρεί μεγάλο κίνδυνο. Ότι η οικογένεια Μόρτζου θα συγγενέψει με την οικογένεια Σεβαστού, με όλα τα σκάνδαλα που έχουν βγει στη φόρα και το ένοχο παρελθόν τους, τα δικαστήρια, τις απιστίες και όχι μόνο, δεν τους είναι και τόσο ευχάριστο, αλλά κλείνουν τα μάτια για το χατίρι και τον έρωτα της Ρένας.

Τι θέλει μια μητέρα για την κόρη της;

Ό,τι ήθελε και η μητέρα μου για μένα. Και ξέρετε, είμαι κι εγώ μεγάλη... μαμάκιας! Η σχέση με τη μάνα μου ήταν πολύ δυνατή. Ήταν ξεκάθαρα η μεγάλη μου αδυναμία. Η μητέρα μου και η γιαγιά μου είχαν το ίδιο όνομα, Χίλντα, και αυτό έδωσαν και σε εμένα. Έτσι συνηθίζεται στην Αυστρία. Η μητέρα μου ήταν από εκεί και με ανέθρεψε με έναν ευρωπαϊκό τρόπο. Μια μάνα για την κόρη της θέλει ευτυχία, ηρεμία και έναν άντρα να την αγαπάει. Επειδή λέγονται πολλά από τον κόσμο για την Ασημίνα, τη Δρόσω και τον Νικηφόρο, ή Άννα δεν ξέρει αν η κόρη της, η Ρένα, με τη δύναμη της αγάπης της θα μπορέσει να τα ξεπεράσει και να φτιάξει μια νέα, όμορφη οικογένεια. Η Ρένα θα ζήσει και άλλες εκπλήξεις από τον Νικηφόρο, δυσάρεστες. Και πραγματικά, αν και η μητέρα της εύχεται να τη δει ντυμένη νυφούλα, δεν ξέρω αν κάτι τέτοιο θα συμβεί. Συνεχώς όλα ανατρέπονται, γι’ αυτό και δεν είμαι σίγουρη για το αν τελικά θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι σεναριογράφοι μας, η Μελίνα Τσομπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης, μας εκπλήσσουν συνεχώς.

Πηγή:7ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved